ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sofia Wistams glädjebesked med Johnnie och Mattias: ”Underbart”

15 sep, 2022 
Sofia Wistam
Mullvaden-aktuella Sofia Wistam delar nu med sig av ett glädjebesked gällande framtiden för programfavoriten Sofias änglar.
Under samma intervju avslöjar Sofia för Hänt att hon, Johnnie och Mattias nu ger sig iväg för att spela in ett helt nytt program ihop.
– Det är underbart att återförenas med Johnnie och Mattias, säger Sofia till Hänt.
Annons
Sofia Wistams glädjebesked – bekräftar återföreningen med Johnnie och MattiasBrand logo
Sofia Wistams glädjebesked – bekräftar återföreningen med Johnnie och Mattias

Någon som ständigt har många bollar i luften är programledaren Sofia Wistam, 56. Just nu är hon aktuell i den andra säsongen av Mullvaden. När Hänt träffar Sofia på pressträffen för programmet berättar hon att inspelningen varit rolig men också utmanande.

– Det var jättejobbigt för jag var helt oerfaren på det här med att ljuga, säger Sofia och fortsätter:

– Det var den stora omställningen för många, inklusive mig, att tänka just jaget istället för laget. Man ska verkligen armbåga sig fram och skita i vad som är bäst för de andra. Jag är Sofia från Sofias änglar, jag tänker på andra och jag är snäll. Men jag fick lära mig att vara elak och ljuga.

Kommer Sofias änglar tillbaka? Sofia Wistam om framtiden

I Sofias Änglar åkte Sofia tillsammans med Johnnie Krigström, 48, och Mattias Särnholm, 52, hem till familjer i sorg och hjälpte de att renovera sina hem. Programmet har gått under många års tid och varit rejält uppskattat av svenska folket. Nu är det flera år sedan en ny säsong sändes av Sofias änglar men enligt Sofia själv kan det komma att bli fler säsonger framöver.

Annons

– Jag hoppas verkligen att Sofias änglar kommer tillbaka. Det kommer aldrig att läggas ner, däremot så kan det ibland vara bra att ta en liten paus och hämta ny energi för ett program. Jag hoppas verkligen, det är det viktigaste och bästa programmet jag någonsin har gjort, säger hon.

Stora glädjebeskedet – återförenas med Johnnie Krigström och Mattias Särnholm

Vad Sofia däremot avslöjar under intervjun är att hon faktiskt ska återförenas med Johnnie och Mattias i ett helt nytt program. Det är när Sofia ska berätta om hur det är med familjen som hon delar med sig av den glädjande nyheten.

– Familjen mår bra. Jag hoppar på en lång inspelning på måndag med ett nytt program tillsammans med Johnnie och Mattias som heter Stugdrömmar. Jag kommer att resa väldigt väldigt mycket så jag kommer kanske inte kommer se dem så mycket i höst, förutom på helgerna.

Annons

Programinspelningen kommer innebära att Sofia får testa sina gränser på en helt ny nivå.

– Det kommer vara tufft och det kommer vara kallt och kanske lite obekvämt för mig. Jag som är van att bo på hotell eller sova i min säng, det här med att kanske tälta ute i vildmarken i november..., säger hon.

Privata relationen till kollegorna utanför inspelningen

Förutom trion som spelat in program ihop under flera års tid så görs Stugdrömmar även ihop med Gustav Ovland, 39.

– Det är underbart att återförenas med Jonnie och Mattias och det ska bli jättekul att lära känna Gustav, säger Sofia.

Har du, Johnnie och Mattias även haft kontakt privat under tiden Sofias änglar inte har spelats in?

– Absolut, jag och Johnnie bor väldigt nära varandra och jag och Mattias skulle jag säga är som syskon.

FOTO: TT

Annons