Sofia Wistam tar över Pernilla Wahlgrens lyxhus – beslutet med vännen

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam.

Pernilla Wahlgren flyttade nyligen in i sitt hus på Lidingö.
Sofia Wistam har då passat på att låna en annan bostad tillhörande sin pod-kollega.
Nu berättar båda om beslutet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren har förlovat sig med Christian Bauer
0:39

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren har förlovat sig med Christian Bauer

(0:39)

Slå på ljud

Det har varit en händelserik månad för Pernilla Wahlgren, 55. Förutom att hon själv firat sin 55-års dag har även hennes mamma Christina Schollin, 85 och hennes två barn Bianca Ingrosso, 28 och Oliver Ingrosso, 33 också fyllt år under mellandagarna. På det blev hon även förlovad efter att hennes nya fästman Christian Bauer, 56, gått ner på knä och ställt den stora frågan.

Men som tur är kunde hon infinna lite lugn i att hennes stora husprojekt på Lidingö äntligen är färdigt nog att kunna flytta in, vilket hon hann med precis i tid för att samla familjen till julafton.

Sofia Wistam bor i Pernillas lyxvilla

Men Villa Wahlgren på Lidingö är inte den enda bostaden i Pernillas ägo. Under sommaren spenderade hon flera månader i sin då nyköpta villa i Marbella, som senare kom att få namnet Casa Piña. Dit bjöd hon sina vänner och familjemedlemmar innan sonen Benjamin Ingrosso, 25, tog över huset med ett eget gäng.

Men nu verkar det som att det är någon annan som lyckats ta över huset. Det visar sig nämligen att hennes nära vän och podd-kollega Sofia Wistam, 56, firade in det nya året i huset – vilket de berättar om i ett avsnitt av den gemensamma podden Wahlgren & Wistam.

– Pernilla det är så ombytta roller nu jag sitter i ditt hus i Spanien och jag har din morgonrock på mig, jag har döpt om mina barn de heter numera, Kid har bytt namn till Oliver och sen så har vi Cindy som är Bianca och sen så har vi Texas som är Benjamin och så har vi lilla Lennox, det är Theo. Så när någon frågar, då heter vi det och jag kommer inte att komma hem till Sverige, så är det med det, säger Sofia i podden.

– Du trivs så bra där?, frågar Pernilla och skrattar.

– Nämen asså det är så otroligt, ofantligt generöst av dig att låna ut ditt hus, jag är så tacksam, svarar Sofia.

Avslöjandet om detaljen i Pernillas hus i Spanien

Vidare berättar Sofia Wistam om hur det ser ut inuti villan och det visar sig att det finns speciella stationer runt om i huset och att det är rimligt nog för att man inte ska trampa varandra på tårna.

– Det som är så härligt då, vissa som lyssnar kanske har sett det på Instagram hur fint Pernilla har här men det är också att det är uppbyggt i stationer, det är liksom chill-hörna, soffa och alla har varsitt sovrum så man kan dra sig tillbaka, man kan vara ute eftersom det är så fint väder, säger Sofia.

Då avslöjar Pernilla en viss detalj om huset, det visar sig nämligen att alla sovrum har varsitt badrum.

– Sen är det faktiskt väldigt bra att det är ett badrum till varje sovrum, så att alla har sitt eget och det inte är kö till badrummet på mornarna, avslöjar Pernilla.

Snacka om lyx!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Charlotte Brunzell/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN