bianca ingrosso

Bianca Ingrossos spel bakom kulisserna – sanningen om frieriet

Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren, Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer förlovade sig nyligen på en skidsemester i Sälen.
I senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla hur frieriet gick till.
Hon avslöjar även att dottern Bianca Ingrosso hade ett finger med i spelet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren har förlovat sig med Christian Bauer
0:39

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren har förlovat sig med Christian Bauer

(0:39)

Slå på ljud

Ingen lär ha missat att Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 56, förlovade sig bara dagar efter Pernillas 55-årsdag. Frieriet ägde rum på en skidsemester i Sälen som paret är på tillsammans med Pernillas barn, Bianca Ingrosso, 28, Benjamin Ingrosso, 25 och Theo Wahlgren, 15.

Det var på Instagram som tv-profilen gick ut med den glädjande nyheten och vi fick då även se det lyckliga parets ringar.

Jag sa JA!”, skriver Pernilla Wahlgren i inlägget, som har fått tusentals kommentarer.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Pernilla Wahlgren om frieriet: "Precis så som jag ville"

I förra veckans podd av Wahlgren & Wistam berättar Pernilla att hon trodde att Christian skulle fria till henne på scenen under sista föreställningen av Pernilla Wahlgren har hybris. Det blev inget frieri från Christian då men bara några dagar senare gick han ner på knä och friade till sin Pernilla.

I senaste avsnittet av podcasten berättar Pernilla om hur det gick till när hon förlovade sig med kärleken.

– Då pratade vi väldigt mycket i förra podd-avsnittet, just om att jag trodde att han skulle fria på scenen och hur jag ville att det skulle gå till och sådär. Och det blev faktiskt precis så som jag ville, det blev en underbar dag men också fokus på, inte något annat egentligen, än att den fantastiska dagen fick avslutas med ett frieri, säger Pernilla i avsnittet.

Vidare fortsätter hon berätta att hon inte anade att han skulle fria till henne uppe i Sälen, det var ingenting hon gick och tänkte på helt enkelt.

– Jag släppte det lite efter Hybris-showen.

Bianca Ingrossos spel bakom kulisserna – hjälpte Christian

Någon som däremot visste vad som skulle ske var Pernillas dotter Bianca, hon hade nämligen ett finger med i spelet i frieriet. Hon fick några veckor tidigare i uppdrag av Christian att luska ut vad Pernilla hade för ringstorlek.

– Hon har, precis som du, ett smyckesmärke så hon sa till mig för några veckor sedan att "mamma jag behöver ha din ringstorlek, du ska få lite ringar av mig", berättar Pernilla i podcasten.

Inte anade Pernilla vad dottern hade för agenda med frågan och när Pernilla svarade att hon inte visste, nöjde sig inte Bianca med det svaret.

– Nu förstår jag i efterhand, säger Pernilla.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN