pernilla wahlgren

Pernilla Wahlgren i chock – efter Christian Bauers oväntade utspel

Pernilla Wahlgren Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer avslöjade nyligen att de tagit nästa steg i relationen och flyttat ihop.
I podden Wahlgren & Wistam berättar Pernilla om när Christian gick upp på scen under hennes föreställning och gjorde något som chockade alla i publiken.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lina Hedlund om Pernilla Wahlgren: ”Herregud...”
0:26

Efter reklamen: Lina Hedlund om Pernilla Wahlgren: ”Herregud...”

(0:26)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 55, levde i många år som singel, vid tiden berättade hon att hon trivdes med sitt eget sällskap och på grund av hennes hektiska schema hann hon inte med att dejta. Både i Wahlgrens Värld och i Pernillas podd Wahlgren & Wistam, som hon har tillsammans med kollegan Sofia Wistam, 56, pratade hon öppet om singellivet.

Men för snart två år sedan förändrades allt när drömprinsen Christian Bauer, 56, kom in i hennes liv och de blev blixtförälskade i varandra. Pernilla och Christian verkar upp över öronen kära i varandra och för några dagar sedan avslöjade Pernilla att han flyttat in i hennes nybyggda lyxvilla på Lidingö.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Christian Bauers utspel under sista föreställningen av Hybris

Pernillas humorföreställning Pernilla Wahlgren har hybris, gjorde sin sista och 210 show i Stockholm dagarna innan jul. I slutet av varje föreställning har Pernilla på skoj gift sig med en utvald man från publiken, vilket har varit ett stående inslag från tiden då hon var singel. Detta moment avslutade hela Hybris-turnén, Pernilla skulle bara avsluta med de sista meningarna innan slutnumret och sången ska ske. När något oväntat händer.

Då kliver nämligen Christian ut på scenen med en enorm blombukett i famnen. Han går fram till Pernilla och faller ner på knä och hela cirkus håller andan.

– Nej men, jag trodde ju att "nej det är nu det händer, nu kommer Christian Bauer att fria inför ett fullsatt cirkus", säger Pernilla i senaste avsnittet av Wahlgren och Wistam, och fortsätter:

– Jag sitter i en brudklänning, jag har precis gift mig med mannen i föreställningen och talat om för honom att det här är bara en föreställning och det är bara på låtsas, året är inte 2019 längre och jag är inte längre singel. Då brukar publiken alltid jubla, men då hör jag att publiken slutar aldrig jubla. Då kommer Christian in och "nej Pernilla, du är inte singel".

Sofia berättar då att hela publiken, inklusive henne själv trodde att han skulle fria vid det ögonblicket varpå Pernilla säger att hon också var helt övertygad om att det var det som kulle hända.

– Men, det blev inte ett frieri, förtydligar Pernilla.

Sofia Wistams ord om Christians icke-frieri: "Blev lite glad..."

Vidare fortsätter hon berätta att hon inte blev besviken att Christian inte ställde frågan, hon blev snarare glad över att han kom in på scenen men att tankarna vandrade till att det skulle vara häftigt att avsluta hela Hybris-turnén och att knyta ihop säcken med ett riktigt frieri. Showen har handlat om att ensamblen försökt hitta en man till Pernilla, därav de 210 fejk-giftermålen.

– Vi hittade ju en man till mig, eller jag hittade honom själv visserligen men det slutade ju väl. Så det hade ju varit fint att stänga så här, men jag tror också att Christian kände att den dagen han vill fria så kanske han vill göra det på ett annorlunda sätt och att det var väldigt mycket i mitt liv just nu ändå, berättar Pernilla.

Avslutningsshow, inflyttning i det nya huset, födelsedag och julfirande är bara några av de saker som Pernilla haft på agendan den senaste veckan.

– Jag kände någonstans att jag, mellan dig och mig och poddlyssnarna, jag var lite glad att det inte blev där och då på scenen. För att jag kände att ett frieri är lite, alltså just ditt liv är ju på ett konstigt, knasigt, Kardashian-sätt men det är tv och det filmas och man står på scenen. Men någonstans känns det som att en del kanske man vill ha bara ni två, säger Sofia och fortsätter:

– Eller vill du ha kameran med när han friar?

– Vet du, jättesvårt att säga. Ska jag vara helt ärlig så tror jag inte att det skulle kännas att det var något negativt ändå. Eftersom det är, som du säger, jag är så van att göra reality, svarar Pernilla.

Pernilla Wahlgren om ett framtida frieri från Christian

Vidare fortsätter Pernilla berätta att i princip allt hon gör ändå hamnar i offentlighetens ögon. Även om det inte är ett kamerateam som följer henne filmar även dottern Bianca mycket när de umgås, som sedan publiceras på hennes Youtube-kanal. Något som Pernilla inte ens tänker på längre, det är en del av hennes vardag.

– Med det sagt så tyckte jag det var mest positivt att han inte friade för att då kunde jag lägga fokus på vår sista show istället. Annars hade det blivit mest fokus på att vi ska gifta oss. Och jag vill ha det, den dagen det kommer vill jag att det som händer efter det frieriet ska bara handla om att "shit vi ska gifta oss", avslutar Pernilla.

Hänt har sökt Sofia Wistam för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN