LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sofia Wistam hoppar av Stugdrömmar – anledningen bakom

21 mar, 2024 
Linn Seipel
sofia wistam johnnie krigström
Det populära renoveringsprogrammet Stugdrömmar får en säsong till – men Sofia Wistam kommer inte att vara programledare.
Nu avslöjar hon för Hänt varför hon är bortplockad.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Naked Attraction: ”Hur länge kan man prata om en pung?”Brand logo
Sofia Wistam om Naked Attraction: ”Hur länge kan man prata om en pung?”

Dunder-trion Johnnie Krigström, 50, Mattias Särnholm, 54, och Sofia Wistam, 57, har hjälpt människor med sina hem och husprojekt i över 10 år. Det började 2011 med tv-programmet Sofias änglar som sändes ända fram till 2020.

I fjol gjorde de en ny satsning tillsammans, som fick namnet Stugdrömmar. Ett renoveringsprogram där de tog sig an speciella och avlägsna projekt.

Johnnie Krigström: Därför saknas Sofia Wistam i nya säsongen av Stugdrömmar

Nu vankas en ny säsong av programmet. När Hänt kom i kontakt med tv-hantverkaren Johnnie Krigström kunde han avslöja att de precis börjat spela in säsong två. En annan stor nyhet var att Sofia Wistam inte kommer att vara programledare. Orsaken till det är dock inte helt entydigt.

Annons

– Sofia kommer inte vara med på den här säsongen. Hon har ju gjort... Eller hon håller på med den här Naked Attraction. Hon håller på och spelar in en ny säsong med det. Så Sofia är inte med i år, men det är Gustav [Ovland, reds anm], jag och Mattias [Särnholm, reds anm] nu i början, och sedan kommer det att komma andra inredare också på vägen.

Sofia Wistam bekräftar avhoppet: ”Jag var tvungen att välja”

När Hänt når Sofia Wistam, bekräftar hon uppgifterna. Men det verkar inte bero på Naked Attraction.

– Ja, nej, jag är inte med på den, säger Sofia till Hänt.

Varför inte?

– Jag vet inte... Jag har rätt tajt schema, jag gör ju morgonradio. Så det blev väl lite grann att jag var tvungen att välja. Så kanske man får säga.

Så du hade fått frågan?

– Ja... Men det var svårt att få ihop livspusslet.

Discovery+ svar: ”Kommer tillbaka i helt ny kostym”

Hänt kontaktar även Discovery+/Warner Bros pressansvarige, Johan Björck, och frågar om beslutet, som i ett mejl svarar:

”Vi älskar Sofia Wistam och har glädjen att snart se henne i Naked Attraction. När Stugdrömmar kommer tillbaka är det i en helt ny kostym där ett större fokus kommer ligga på inredning.”

Ännu finns inget datum för när säsong två av Stugdrömmar kommer att släppas, men rimligen kan det tänkas att vara klart till hösten 2024.

FOTO: Hänt, YouTube.

Annons