hänt exklusivt

Privata relationen mellan Stugdrömmar-Johnnie och Mattias – nu berättar de

Johnnie och Mattias Särnholm

Johnnie Krigström och Mattias Särnholm är en populär tv-duo.
Men hur ser egentligen relationen ut privat? Nu berättar de om verkliga relationen bakom kameran.
– När vi är under inspelning är vi som ler och långhalm men när vi kliver ur inspelningen så vill vi slippa varandra ett par veckor, säger Johnnie i en intervju med Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistams glädjebesked – bekräftar återföreningen med Johnnie och Mattias
0:38

Efter reklamen: Sofia Wistams glädjebesked – bekräftar återföreningen med Johnnie och Mattias

(0:38)

Slå på ljud

Johnnie Krigström, 49, och Mattias Särnholm, 53, klev in i tv-rutan över över 20 år sedan. Tv-duon blev snabbt populär och tillsammans har de gjort många populära program som bland annat Roomservice och Sofias änglar.

– Det skulle göras ett program som hette Roomservice och de behövde ha en snickare och en målare som gjorde själva förvandlingen. Och så skulle det vara en inredare. De ville bara få tag i en snickare och målare som kunde tänka sig att göra om så som inredaren ville ha det, så vi blev kontaktade från olika håll. Vi kände inte varandra alls utan blev inkastade i det och fick lära känna varandra under inspelningen. Vi träffades en gång innan första inspelningen, säger Mattias i en intervju med Hänt.

Så ser Johnnie Krigström och Mattias Särnholms relation ut utanför tv-rutan

Men hur ser egentligen relationen ut privat? Är Johnnie och Mattias lika bra vänner som de verkar i programmet. Nu berättar de sanningen om sin relation.

– Jag och Johnnie har känt varandra i 22 år och det är som allt annat, det har gått upp och ner med hur mycket man hänger privat. När jag hade mindre barn var det svårare och när hade mindre barn var det svårare att synka oss. Men vi har alltid hörts, spelat tennis och det är klart att vi käkar middag ihop. Men vi hänger inte varje dag, men vi hörs även om vi inte spelar in. Vi är som brorsor är vi verkligen, säger Mattias i en intervju med Hänt.

Johnnies ärliga erkännande – behöver en paus efter inspelningstiden

När Hänt når Johnnie berättar även han hur han upplever relationen till kollegan.

– Vår relation är väldigt organisk, den ändras hela tiden. När vi är under inspelning är vi som ler och långhalm men när vi kliver ur inspelningen så vill vi slippa varandra ett par veckor. Sen brukar vi krypa tillbaka ett par veckor. Men man behöver lite paus. Man behöver också prioritera sin familj eftersom man varit borta länge, Johnnie till Hänt.

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN