LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sofia Ståhls framtidsplaner ihop med Tareq Taylor

13 aug, 2023 
Simon Lundh
Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Sofia Ståhl och Tareq Taylor har nyligen flyttat in i sitt nya hus.
Nu berättar hon om nästa steg.
– Har länge haft en dröm, skriver hon på sin blogg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tareq Taylor avslöjar bostadsköpet med Sofia StåhlBrand logo
Tareq Taylor avslöjar bostadsköpet med Sofia Ståhl

Sofia Ståhl, 34, och hennes sambo Tareq Taylor, 53, har sedan drygt en månad tillbaka blivit husägare tillsammans. Nyligen delade Sofia med sig av de första bilderna från huset och efter det har hon visat upp ännu mer av deras boende.

Sofia Ståhls lycka – flytten till nya boendet med Tareq Taylor

Hälsocoachen och stjärnkocken blev ett par för några år sedan och nu har paret tillsammans köpt sitt första gemensamma boende. Där det börjat flytta in sina saker i det nya huset. Sofia har tidigare berättat om att flyttlasset med både hennes och Tareqs grejer har nu flyttats in i boendet i Saltsjö-Boo i Stockholm.

Sofia har på sin blogg skrivit om hur bra hon trivs i sitt nya boende.

– Ska fortsätta njuta av dagarna här hemma. ÄLSKAR platsen., skrev hon.

På Instagram berättade hon mer om lyckan att flytta till Stockholm.

”Vi önskade oss grusväg, havet, naturtomt, hus med själ och en plats som kan utvecklas med oss. Den kom till oss i våras och nu har vi bott här i två veckor. Vi har hittat hem!” skrev hon i mitten av juli till en video där hon visade upp nya hemmet.

Annons

Sofia Ståhls framtidsbesked med Tareq Taylor

Även om paret fortfarande är nyinflyttade, så har paret börjat lande lite. Nu har också Sofia en plan för framtiden tillsammans med Tareq.

I ett inlägg på sin blogg berättar hon om ett område i nya huset där hon trivs bäst.

– En av mina favoritgrejer med tomten är hönshuset. Har länge haft en dröm om att någon gång ha höns men kanske inte riktigt trott att det faktiskt skulle bli så. Men nu är det möjligt! Hönshuset finns redan och min kille delar samma dröm så det är som gjort.

Även om varken Sofia eller Tareq har haft hand om hönsskötsel tidigare, så har hon optimism inför det nya projektet. Innan dess måste dock huset bli färdigt.

– Det kommer dröja tills vi byggt om så de inte får flytta in i byggkaos, men vi det betyder att vi har tid att läsa på om raser och allt man behöver veta. Vi båda är uppvuxna med djur så längtar tills vi våra egna kan flytta in och hönsen blir antagligen först ut, skriver hon.

FOTO: Jari Kantola/Karin Törnblom/TT

Annons