nyhetsmorgon

Sofia Geite sätter ned foten – efter Steffo Törnquists beteende i Nyhetsmorgon

Sofia Geite Steffo Törnquist

På fredagar kan vi se Sofia Geite och Steffo Törnquist glänsa i Nyhetsmorgon som programledare.
Men det är inte alltid duon är ense om saker och ting.
Nyligen delade Sofia med sig av några ärliga ord till Steffo under en sändning.
Sofia Geite om sommarplanerna: "Barnsemester"
0:28

Efter reklamen: Sofia Geite om sommarplanerna: "Barnsemester"

(0:28)

Slå på ljud

Nyhetsmorgon har sänts i tv-rutan sedan 90-talet på TV4 och är ett av kanalens populäraste program. Eftersom programmet har gjort sån stor succé så har också Nyhetsmorgon-gänget utökats. Idag består programledarskaran av Rania Shemoun Olsson, Thomas Ritter, Jenny Alversjö, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Maria Forsblom, Soraya Lavasani, Martin Järborg, Sofia Geite och Anders Pihlblad. Ett helt gäng minst sagt!

Några som brukar köra tillsammans är Steffo Törnquist och Sofia Geite. Duon gör det verkligen med bravur och man märker hur kul de har det tillsammans i tv-rutan. Nyligen var det dags igen för Steffo och Sofia att programleda tillsammans och då uppstod en situation som ingen förväntade sig, något som Svensk Dam var först med att rapportera om.

Oväntade händelsen i Nyhetsmorgon – elden i köket

Det var dags för kocken Jessi Sommarström att briljera i köket och Steffo och Sofia intervjuade Jessi medan hon förberedde maten. Men då uppstod en situation som ingen var beredd på.

Helt plötsligt började det ryka från spisen och ingen i studion verkade reagera. Något som tittarna dock kunde se var att en servett låg på spisen, och att det var den som var boven i dramat.

Men som tur var märkte Sofia Geite det och varnade Jessi.

– Akta pappret där Jessie, sa Sofia och pekade på servetten. Även Steffo varnade gästen om röken.

– Det brinner.

Allt slutade gott som tur var och Jessi lyckades släcka elden utan något större problem.

Sofia Geites ärliga ord till Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon

Det är inte bara oväntade händelser som kan uppstå, programledarna kan också snubbla på orden i direktsändning. I senaste sändningen av Nyhetsmorgon var det återigen dags för Sofia och Steffo att briljera i tv-rutan.

Det som var på agendan då var att bjuda in Idol-finalisterna Albin Tingwall och Nike Sellmar. Inför den stundande finalen skulle deltagarna intervjuas i Nyhetsmorgons-soffan.

Men då gjorde Steffo klart vem han vill ska ta hem vinsten. Något som fick Sofia att dela med sig av några ärliga ord till sin kollega.

– Heja Nike, säger Steffo tre gånger.

Då Sofia svarar:

– Vi ska vara opartiska här, säger hon.

Spännande! Vi får se vem som tar hem Idol-vinsten ikväll.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN