LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Steffo Törnquists varning till gästen – efter dramatiska händelsen i Nyhetsmorgon

05 nov, 2022 
Steffo Törnquist
Eftersom Nyhetsmorgon är direktsänt så kan en hel del hända.
Nyligen när Steffo Törnquist och Sofia Geite glänste i tv-rutan så uppstod en minst sagt jobbig situation.
Läs mer här!
Annons
Anders Pihlblad om förändringarna i Nyhetsmorgon: ”Det kommer bli..”Brand logo
Anders Pihlblad om förändringarna i Nyhetsmorgon: ”Det kommer bli..”
FOTO: TV4 TV4
Annons

Nyhetsmorgon har sänts i tv-rutan sedan 90-talet på TV4 och är ett av kanalens populäraste program. Eftersom programmet har gjort sån stor succé så har också Nyhetsmorgon-gänget utökats. Idag består programledarskaran av Rania Shemoun Olsson, Thomas Ritter, Jenny Alversjö, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Maria Forsblom, Soraya Lavasani, Martin Järborg, Sofia Geite och Anders Pihlblad. Ett helt gäng minst sagt!

Händelsen i Nyhetsmorgon – som ingen var beredd på

Några som brukar köra tillsammans är Steffo Törnquist och Sofia Geite. Duon gör det verkligen med bravur och man märker hur kul de har det tillsammans i tv-rutan. Nyligen var det dags igen för Steffo och Sofia att programleda tillsammans och då uppstod en situation som ingen förväntade sig, något som Svensk Dam var först med att rapportera om.

Annons

I varje sändning är det oftast en kock inbjuden och bjuder programledarna och ibland gästerna på mat. Eftersom Nyhetsmorgon är direktsänt så kan man tänka att matlagning i tv kan bidra till oförberedda situationer. Det finns väl ingen som har glömt händelsen när Jenny Strömstedt stekte ostbågar och nästan bidrog till en brand i studion.

I fredagens sändning var det dags för kocken Jessi Sommarström att briljera i köket och Steffo och Sofia intervjuade Jessi medan hon förberedde maten. Men då uppstod en situation som ingen var beredd på.

Annons

Händelsen i Nyhetsmorgon – får programledarna att rycka in

Framför Jessi började det ryka från spisen och ingen verkade reagera på detta. Något som tittarna dock kunde se var att en servett låg på spisen, och att det var den som var boven i dramat.

Men som tur var märkte Sofia Geite det och varnade Jessi.

– Akta pappret där Jessie, sa Sofia och pekade på servetten.

Även Steffo varnade gästen om röken.

– Det brinner.

Som tur var kunde kocken Jessi rädda situationen och släcka röken fort.

– Det är för att förstärka matlagningen lite här, med lite rökridåer, sa Jessie Sommarström och hela gänget skojade sedan om händelsen.



FOTO: TV4

Annons