Sofia Geites vassa pik till Bonde-Backis i Nyhetsmorgon: ”Dumt”

Sofia Geite Bonde Backis

Bonde-Backis fann sin stora kärlek i fjolårets säsong av Bonde söker fru.
Nu gästar paret Nyhetsmorgon.
Men här får de sig en riktig känga av programledaren.
0:26

Efter reklamen: Sorayas spännande avslöjande inför flytten till huset: "Komma in i familjen"

(0:26)

Slå på ljud

Kärleksparet från fjolårets Bonde söker fru har kommit att bli riktiga favoriter hos många tittare – Mikael ”Backis” Backstulid, 37, och Evelina, 34.

För den som såg programmet kanske det inte kom som någon större överraskning. Vid parets första möte sken både Backis och Evelina upp som solstrålar, och visst blev det Evelina som fick det glädjande beskedet i slutvalet.

Därför splittras Caroline Kejbert och Joakim Rickling

Se klippet här!

Framtidsplanerna för bonde-paret

Efter att kamerorna plockades ned fortsatte kärleken sprudla mellan paret och en tid senare tog de det gemensamma beslutet att flytta ihop. När Hänt pratade med Backis inför flytten berättade han om beslutet.

– Vi tyckte att det var för långt att ligga och köra mellan hennes lägenhet och min gård. Det blev smidigast att hon flyttade in. Då kan man ju ses varje dag. Hennes lägenhet är faktiskt redan uppsagd och avslutad!

Men kärlekshistorian verkar bara ha börjat, Backis har tidigare berättat att det absolut finns framtidsplaner där barn än inkluderade.

– Jag ser mycket glädje och kärlek och många upptäcktsresor. Vi har pratat om att vandra och att åka till Cap Verde och Island. Barn ser jag också. Förhoppningsvis blir det så, men man vet ju aldrig. Det är ingen självklarhet att man kan få barn, berättar Backis för Hänt.

Exklusivt
Privata samtalet mellan Lina och Ellinor: ”Kan förstå varandra”

Sofia Geites känga till bonde-paret

Under fredagen dök paret upp i Nyhetsmorgon. Anledningen?

Paret ska nämligen cykla Vätternrundan tillsammans, och inte på en varsin cykel. De har beslutat att ta sig igenom loppet på en tandemcykel. Syftet är att samla in pengar till Suicide zero.

Mitt under intervjun med bonde-paret om äventyret de ska ge sig ut på kommer programledaren Sofia Geite, 40, med en kritisk kommentar.

– Kan ju vara lite dumt, säger Sofia och syftar på att det kan vara dumt för relationen att ta sig an Vätternrundan på en tandemcykel. Hon fortsätter med att fråga paret hur de tror att det kommer gå.

– Klarar vi detta klarar vi allt, husvagnssemester och så, svarar Backis och skrattar.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!