sofia geite

Sofia Geites familjelycka – systrarna väntar barn: ”Att få bli moster”

Sofia Geite

Programledaren Sofia Geite har en nära relation med sin familj, vilket hon gärna visar upp på sociala medier.
Under nyårsafton kunde Sofia avslöja att familjen väntar tillökning i vår.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Geite om relationen till TV4-kollegorna
0:37

Efter reklamen: Sofia Geite om relationen till TV4-kollegorna

(0:37)

Slå på ljud

Den populära programledaren Sofia Geite, 40 är ett välbekant ansikte i Nyhetsmorgon. Genom åren har Sofia kommit att bli en stor favorit hos TV4-tittarna och hon fortsätter bara att briljera i tv-rutan. Nu ser vi henne oftast på fredagar när hon leder morgonprogrammet med parhästen Steffo Törnquist, 66.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Sofia Geites stora familj

Det är inte bara karriären som är på topp för Sofia, vid sidan av jobbet bollar hon ett familjeliv. Sofia är gift med TV4-kollegan Johan Edlund och tillsammans har de döttrarna Elsa och Ester. Sofia är även bonusmamma – Johan har nämligen en son sedan tidigare, med en annan TV4-profil, Jessica Almenäs.

I en intervju med Expressen har Sofia tidigare berättat om bonusfamiljelivet och hur det fungerar i vardagen.

– Nu är Jack så stor, han är 17 år. Men allt funkar jättebra och vi försöker fira påsk tillsammans så alla halv- och bonussyskon kan träffa varandra. Det har aldrig funnits något agg och då kan man lika gärna ha trevligt tillsammans.

Sofia har tidigare berättat om relationen till Jessica och hur bonusfamiljelivet funkar sinsemellan.

– Jag upplever att vi har en jättebra relation. Vi ses ibland och vi försöker fira Jacks födelsedagar tillsammans, så det är jätteskönt, förklarade Sofia.

– Det är jättefint både för Jack och för oss, att vi trivs i storfamiljen. Det är ju inte en självklarhet att det blir så. Men för oss har det verkligen varit så, det är skönt. Hon är toppen!

Sofia Geites familjelycka – två bebisar i vår

Sofia Geite är nära sin familj och på Instagram delar hon med sig av härliga familjestunder. Och nu utökas familjen ytterligare, under nyårsafton kunde Sofia nämligen avslöja glädjande nyheter på sin Instagram. Det vankas nämligen tillökning i familjen, då hennes syster Linnea Geite är gravid.

När Hänt når Sofia kunde hon även berätta att det är dubbel lycka i familjen, då båda hennes systrar ska få barn i vår.

"Min yngsta lillasyster ska få sitt första barn i vår. Dessutom är min andra lillasyster gravid med sitt andra barn, så jag har lyckan att få bli moster till två små bebisar i vår.", skriver Sofia i ett privat meddelande till Hänt.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN