LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sofia Geite visar upp lyckan med Maria Forsblom – efter alla rykten

14 sep, 2023 
Frida Eklöf
Nyhetsmorgon-kollegorna Sofia Geite och Maria Forsblom är vana vid att blandas ihop med varandra.
Nu visar Sofia upp lyckan med vännen Maria på Instagram!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ida Hallquist beslut för barnen efter separationen: ”Trodde jag skulle dö”Brand logo
Ida Hallquist beslut för barnen efter separationen: ”Trodde jag skulle dö”

En annan som vi också är vana vid att se i tv-rutan på Nyhetsmorgon är ingen mindre än Maria Forsblom, 37.

Programledarna är minst sagt lika varandra och många av tittarna har under årens gång undrat ifall Sofia och Maria är syskon, något som TV4 sedan informerade om att de inte var.

Sofia Geite visar upp lyckan med Maria Forsblom

Maria och Sofia är vana vid att blandas ihop med varandra, och tidigare i år gjorde de sin allra första Nyhetsmorgon sändning tillsammans.

I en av reklampauserna bestämde sig programledarna för att skoja med tv-tittarna och bytte kläder med varandra för att se om de hemma i sofforna skulle märka något. Men de är så pass lika att ingen la märke till det...

Att Sofia och Maria är både lika varandra och goda vänner har inte undgått någon. I en ny bild som Sofia publicerat på Instagram berättar hon om lyckan med sin kollega och vän.

Annons

”Hade lite fix att styra med på redaktionen idag och hann med både lunch, skratt och prat om jobbet och livet med bland annat den här stjärnvännen. Foto Anne-Sofie som tycker att jag och Maria har vissa likheter.”, skriver Sofia till bilden på henne och Maria.

Sofia och Maria har varit nära vänner sedan 2010, så deras vänskap går minst sagt långt tillbaka i tiden.

”Maria är en nära och fin vän och har varit sedan 2010 när jag började jobba i Stockholm. Är väldigt glad över henne.”, skriver Sofia i ett meddelande till Hänt.

Maria Forsbloms kyssbild med TV4-kollegan

En annan TV4-profil som vi är vana vid att se på kanalen är programledaren Anna Brolin, 43, som synts i rutan en hel del de senaste åren.

Och några som också kommit att bli nära varandra är Anna och Maria som har jobbat ihop i en herrans massa år. Även de har kommit att bli goda vänner både privat och som kollegor under åren de synts i tv ihop.

I helgen passade Anna på att visa upp exakt hur nära de är – på Marias födelsedag la hon nämligen upp en bild där de pussar varandra.

Anna Brolin och Maria Forsblom pussas
Anna Brolin och Maria Forsblom pussas!

”Tack för att man ibland får sno åt sig en puss”, skrev Anna på bilden.

FOTO: TV4 Play

Annons