LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Anna Brolins kyss med TV4-kollegan fångad på bild

10 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
Anna Brolin har jobbat på TV4 i många år och har kommit många av sina kollegor nära.
Nu visar hon upp kyssbilden med kollegan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolin om Efter fem: "Hänt otroligt mycket"Brand logo
Anna Brolin om Efter fem: "Hänt otroligt mycket"

Den populära TV4-programledaren Anna Brolin har synts i flera av kanalens stora satsningar. Till vardags ser vi henne i Efter fem och under de senaste åren har hon spenderat sommaren som programledare för långköraren Farmen.

Anna har varit på kanalen sedan 2008 och har blivit väldigt god vän med kollegor. Vissa har hon blivit närmre med än andra och nu syns hon och en av kollegorna i en blöt kyss.

Anna Brolins kyssbild med Maria Forsblom

Maria har även hon jobbat på TV4 i många år. Hon började på Nyhetsmorgon för 10 år sedan och dessförinnan var hon reporter i programmet.

Anna och Maria har alltså jobbat ihop i en herrans massa år och har kommit att bli goda vänner även privat under åren. På Instagram visar Anna upp exakt hut nära de är – på Marias födelsedag lägger hon nämligen upp en bild där de pussar varandra.

”Tack för att man ibland får sno åt sig en puss”, skriver Anna på bilden.

Anna Brolins bakslag med nya lägenheten

Tidigare i år flyttade Anna in i sin nya lägenhet men lyckan höll inte i sig länge. I början på sommaren drabbades hon nämligen av en stor vattenläcka som resulterade i att hon tvingades riva ut delar av lägenheten.

Annons

Men tur i oturen kom vattenläckan precis i tid till att hon skulle bege sig ner mot Småland för att spela in den nya säsongen av Farmen – så hon hade iallafall någonstans att bo under sommaren.

Inspelningarna av Farmen pågick till den 20 augusti men när Anna medverkade i radioprogrammet P4 Extra – gästen, några dagar tidigare, kunde hon meddela att hon inte hade boendesituationen för hösten löst ännu. Då lägenheten fortfarande inte gick att bo i.

– Jag tror att jag kommer få lappa och laga lite med boende någon månad till. Men jag tänker inte på det just nu.

FOTO:

Annons