LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sofi Fahrman om kärleken efter uppbrottet: Jag är i extas

01 mar, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Efter en tid som singel så är nu Sofi Fahrman redo att ge sig ut i dejtingvärlden på riktigt. Och nu avslöjar hon hur hon ska gå till väga för att hitta kärleken igen.
Annons

Som bekant så är Sofi Fahrman, 37, singel igen. Det var så sent som förra året som hon separerade från Nick Zijlstra, 43. Hänt har tidigare rapporterat om att hon kastat sig ut i dejtingvärlden igen, men hon verkar inte ha funnit någon som riktigt fallit henne i smaken än.

I det senaste avsnittet av ”Trettio Plus Trevar” har hon bett sina poddkollgor Klara Svensson och Tove Nordström att agera Tinder i verkliga livet åt henne. De ska alltså hjälpa henne att hitta kärleken igen.

– Du, Sofi, utmanade ju oss för ett tag sen, att vi skulle hitta lite snubbar till dig, säger Tove.

Sofi är nervös och förväntansfull på vad hennes vänner nu har skrapat ihop till henne.

– Som ni ser på mina händer så skakar de ju, säger Sofi.

Sofi Fahrman med ex-fästmannen Nick Zijlstra.

Hennes vänner börjar presentera de fyra personerna som de hittat och säger att det kan röra sig om fullkomliga främlingar, någon hon redan känner och någon hon kanske inte skulle träffa annars.

Annons

– Wow alltså jag är i extas nu! Jag tycker att det här är så jävla bra av er, säger Sofi.

De läser upp en kort presentation av personerna för Sofi, sedan har de valt ut fem frågor som de ställt till alla personerna och läser upp svaren.

– Jag älskar er, jag älskar er. Ni är tusen gånger bättre än Tinder. Jag sitter här nu med liksom nån typ av substans i kroppen som jag aldrig har känt förut, säger Sofi när hon fått allting presenterat för sig

Hon tycker om flera av personerna efter presentationen och har svårt att endast välja en. Det är person nummer 1 som fallit henne extra i smaken men person nummer 2 tror hon att hon kommer ha roligare med. Då säger hennes vänner att det är okej att välja två, därför bestämmer hon sig för att äta middag med nummer 1 och dricka drinkar med nummer 2.

– Jag blir så glad att jag får välja två, annars hade det här blivit superknepigt, säger Sofi.

När hon gjort sitt val så tror hon att hon nu ska få veta vilka dessa personer är. Men hennes vänner berättar att de tänker hålla det hemligt ända fram till dejten, Sofi ska alltså nu på två blinddejter.

– Vi kommer att boka upp plats, tid och dag för de här dejterna. Du kommer inte att veta vilka du ska träffa för än ni ses där. De andra två kanske vi sparar, säger Tove.

I kommande avsnitt kommer hon att berätta om hur det gick på dejterna, så att hennes vänner och lyssnarna får en uppföljning.

– Jag är så nyfiken, avslutar Sofi.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons