Sofi Fahrman talar ut om den brutna förlovningen

I höstas så separerade Sofi Fahrman från sin fästman och berättade nyligen att hon har ensam vårdnad om deras dotter. Nu berättar hon om svårigheterna med att vara ensam i sid podcast: "Jag skulle också vilja ha någon som rycker in".

I höstas separerade  Sofi Fahrman, 37,  från sin holländske fästman, miljardären Nick Zijlstra, 43. Det var i podcasten ”Trettio Plus Trevar” som hon berättade om beslutet. I det senaste avsnittet kommer de in på ämnet igen och Sofi berättar om hur hon ser på separationen.

– Jag tror att det säger någonting när man varit förlovad i sex år och inte gifter sig, säger Sofi och fortsätter, jag tycker att vi krigade in i det sista.

Nick Zijlstra med Sofi Fahrman i Sverige på kungligt dop.

Nick Zijlstra med Sofi Fahrman i Sverige på kungligt dop.

LÄS OCKSÅ: Sofi Fahrman separerar från sin miljardär: “Jäkligt tufft”

Sofi har tidigare berättat att hon i dag har ensam vårdnad över deras gemensamma dotter Lily, 3. I det senaste avsnittet av podcasten pratar hennes poddkollega Klara Svensson om fördelarna med att vara ensamstående.

– Det är så härligt att få vara den enda föräldern till sitt barn. När barnet är med mig så är det jag som bestämmer allt och styr stämningen, säger Klara.

Men Sofi håller inte riktigt med sin vän då hon har upplevt att vara ensamstående på ett helt annat sätt:

– Att man själv styr stämningen, det är fantastisk. Men nu lägger du upp det här som en fördel eftersom att ni kör varannan-vecka-grejen, men när man har hela vårdnaden så känner jag snarare tvärtom. Att jag saknar att ha en till där som kan ta över i vissa lägen. När man måste ta varenda fight, ja jag får ta den fighten hur jag vill ta den men jag skulle också vilja ha någon som rycker in där, säger Sofi.

Modeikonen berättar om en helt ledig dag som hon nyligen haft och om hur skönt det var att bara få släppa ansvaret i en sekund. Att bara rå om sig själv och få njuta till max av det.

– Jag tycker att jag är värd att njuta på ett helt annat sätt än vad jag gjorde innan. Då kunde jag knappt unna mig en dag ledigt. Det klart att jag saknar Lily men jag njuter också av den här egentiden. Som infinner sig väldigt sällan nuförtiden.  säger hon.

 

Men Sofi kanske inte är ensamstående så länge till. Tidigare berättade hon om en man som uppvaktat henne ordentligt och bjudit ut henne på en dejt vart som helst i hela världen. Nu berättar hon att uppvaktningen fortsätter, när hon kom till sitt hotellrum i New York så stod det en flaska med Coffee Tequila och en kärleksfull lapp och väntade på henne.

– Hur proffsigt är det? Känner man mig så vet man att det är så mycket bättre än en bukett blommor, säger Sofi.

LÄS OCKSÅ: Sofi Fahrman: Jag har ensam vårdnad om vår dotter

Foto: IBL