Sofi Fahrman: Jag har ensam vårdnad om vår dotter

Sofi Fahrman: Jag har ensam vårdnad om vår dotter

Sofi Fahrman separerade nyligen från miljardären Nick Zijlstra. Nu avslöjar hon i sin podcast att hon har ensam vårdnad om deras dotter Lily och att hon redan har börjat dejta igen – "Han har flugit till Stockholm för att ta ut mig på middag".

För ett par veckor sedan kunde Hänt avslöja att Sofi Fahrman, 37, under 2016 valt att separera från sin holländske fästman, miljardären Nick Zijlstra, 43. Det var i podcasten ”Trettio Plus Trevar” som hon berättade om beslutet. 

I det senaste avsnittet berättar Sofi om kontrasten på sitt singelliv från när hon var 20+ till nu när hon är 30+. Hon säger att hennes dejtingliv var mycket enklare då när hon var full av energi jämfört med nu när hon säger att hon har svårt att hålla sig vaken efter två glas vin.

LÄS OCKSÅ: Sofi Fahrman separerar från sin miljardär: “Jäkligt tufft”

Dejtingapparna som finns är ingenting för Sofi, istället ber hon i det nya avsnittet sina vänner om hjälp att hitta en dejt till henne. En form av Tinder i verkliga livet.

– Ni får i uppgift att hitta en kille till mig när jag är borta. Ni bestämmer tid och plats och jag dyker upp, säger hon.

Men trots att skilsmässan inte ligger så långt bakom henne så har hon redan börjat dejta. Och personen i fråga har bett Sofie om en andra dejt – vart som helst i världen.

Nick Zijlstra med Sofi Fahrman i Sverige på kungligt dop.

Nick Zijlstra och Sofi Fahrman har gått skilda vägar.

– Jag har fått en sak och det är en animerad film. Det är en animerad film där the bottom line är att han vill bjuda mig på en nästa dejt någonstans i världen.

– Det är väldigt gulligt, och nu råkar han vara väldigt gullig den här killen.

– Så du har träffat honom?, frågar hennes poddkompis.

LÄS OCKSÅ: Efter skilsmässan – Ewerlöf visar upp kärleken Tore

– Ja, ja, ja Gud ja. Nej, men vi träffades över patronshots. Han har också flugit till Stockholm för att ta ut mig på middag, avslöjar Sofi.

Sofi berättar i podden att hon i dag har ensam vårdnad över dottern Lily, 3, och att hon tänker på framtiden med allt vad det innebär. Hon berättar att hon förbereder sig själv på att bilda en modern familj och få in nya människor i sitt liv.

– Det som jag försöker banka i mig själv, det är modern family, att jag kommer inte vara någon kärnfamilj. Jag kommer få lite fler personer att älska, bonusbarn och bonuspersoner, säger Sofi.

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN