Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Sno stilen av Zara Larsson – här är plaggen

17 okt, 2018 
Har någon missat Zara Larssons senaste pang-outfit? Nu kan du sno stilen rakt av. Vi guidar dig!
Annons

Inte för att popstjärnan Zara Larsson brukar ha på sig tråkiga outfits, snarare tvärtom. Men, hur snygg är hon inte i den här outfiten som vi spottade henne i bara här om dagen? Hon strålar! För den som vill stråla som henne från topp till tå har kommit rätt – här vi guidar dig till vart du finner plaggen som Zara Larsson bär.

 

Zara Larssons skor

Skorna som hon bär kommer från Prada, och som ni kan se är de vrål-heta. Skämt åsido, det finns många klämmiga fraser att dra när skorna pryds av eld. Men eld är ballt, inte sant? Ps. det kostar att gå klädd i dessa skor…

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Zara Larssons skjorta

Nu vet vi faktiskt inte riktigt vart Zara Larsson har hittat sin svarta skjorta i lack, men det finns liknande i butik just nu. Som den här från Monki som funkar som både jacka över plagg eller mer som en skjorta under jacka.

Annons
Zara Larssons kjol

Och så en matchande kjol därtill. Även den här kommer från Monki och passar utmärkt ihop med plagget ovan.

Zara Larsson ögonskugga

För att få hela Zara Larssons look krävs ögonskugga i en rödrosa kulör. Varför inte använda dig av en palett som har massor av olika nyanser så att du kan blanda dig fram till en egen nyans som klär just dig.

Tada! Sådär! Nu kan du också vara Zara Larsson!

 

FOTO: Ibl

Annons