Artikeln innehåller reklamlänkar

Sno kändisknepet – skaffa jackan som aldrig går ur tiden

Leopard jackor

Det är väl ingen hemlighet att vi sällan tröttnar på leopard-printet. När vi tror att det gått ur tiden dyker det upp igen. Så, en given jacka att införskaffa? En i leopard-print, så klart..!

Det är något med leopardmönstret som vi har svårt att släppa. Det var trendigt för många många många år sedan, och är på något sätt lika trendigt idag. Jo, visst har leopard-trenden dippat några gånger, men kort där efter seglar den upp blir just trendig igen. Man hade ju velat vara leopard-trenden….

Men istället kan vi klä oss i den. Vi går gärna klädda i leopardmönstrade jackor när kylan kryper sig på, och här är några av våra favoriter!

 

Den kortare modellen i fuskpäls vill vi gärna klä oss i både på fest och till vardags! På Asos hittar ni den här godingen.

Klicka här för att komma till jackan (länk till Apprl)

 

På Asos hittar ni också det här. En kappa i längre format och i mörkare toner – i ett coolare stuk helt enkelt.

Klicka här för att komma till jackan (länk till Apprl)

 

Och så någon slags kombination av både längd och fuskpäls, finns hos Ellos!. Hur nice är det inte att ha en jacka som sträcker sig över rumpan? Kanske är det bara vi, men det är perfekt att ha på sig de dagar man har på sig ett par brallor som man är mindre nöjd över passformen med – där bak alltså. (Ja, vi alla har väl massor av sådana brallor?!)

Klicka här för att komma till jackan (länk till Apprl)

 

LÄS OCKSÅ: Så behåller du din lyster i höst

LÄS OCKSÅ: Sno stilen av Zara Larsson

FOTO: Ibl, Stella Pictures

SENASTE NYTT!