Smails kärleksförklaring till Emma – efter spekulationerna

Smail Alihodzic och Emma Hellström är just nu paret på allas läppar. Spekulationer har spritts kring att de är ett par och efter kärleksförklaringen Smail ger henne i kvällens Paradise Hotel råder det inte längre några tvivel.

Smail Alihodzic, 26, och Emma Hellström, 24, är det hetaste kärleksparet i ”Paradise Hotel”. Känslorna mellan dem sprudlar i tv-programmet och det är någonting som de andra deltagarna vill grilla dem för i Pandoras ask. Frågan riktas till Smail och när de andra vill veta om han har känslor för Emma, blir svaret självklart ja.

– Jag börjar tycka om Emma,  jag har inte känt någonting för någon på såhär kort tid innan. Så som jag gör för henne. Så jag tror att det betyder någonting, säger han i tv-programmet.

Smail har tidigare berättat för oss att det han kände inne på hotellet var kärlek.

– Det uppstod kärlek där inne, det var både spännande men stundtals ångrade jag att jag tog med mitt hjärta in. Rent spelmässigt var det jobbigt att ha känslor för någon då det var en jävla berg-och-dalbana mellan mig och den här tjejen, säger han till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Bilden som avslöjar Smail och Emmas hemliga romans i Paradise Hotel

Och responsen från Emma är i samma anda.

– Det är ömsesidigt, svarar hon i kvällens avsnitt.

Senare berättar hon också om sin reaktion på Smails kärleksförklaring.

–När han sa det pirrade det till i magen, jag har känslor för Smail.

Men om hon är kär i honom kan hon dock inte svara på.

– Det har ju inte gått så många dagar så jag kan inte säga att jag är kär, men jag har fattat ett tycke för Smail, avslutar hon.

https://www.instagram.com/p/BYs-YJiHuky/?taken-by=emmalinneahellstrom

LÄS OCKSÅ: Paradise Hotel-profilens ord efter extrema tatueringen: ”Kändes naturligt”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!