Paradise Hotel-profilens ord efter extrema tatueringen: "Kändes naturligt"

Det var många som fick en chock när Paradise Hotel-profilen Jesper "Jeppe" Johansson visade upp sin nya look. Nu berättar han om sin efterlängtade tatuering.

Jesper ”Jeppe” Johansson, 24, blev känd för svenska folket 2013 då han plötsligt valde att förråda sin partner och kasta kulan mot Aina Lesse, 24 i Paradise Hotel. Nu är han tillbaka i nya säsongen – en säsong han själv säger kommer bli helt galen. Och på tal om galet. Igår chockerade han ännu en gång, men den här gången med sin nya look. Och det var många som höjde lite extra på ögonbrynen av ren förvåning. Jeppe valde nämligen att visa upp sin nya förvandling – en unik tatuering över huvudet.

När Hänt når honom är han själv mycket nöjd med sitt resultat och berättar varför han kände för att förändra sitt utseende:

– Sedan jag var väldigt ung har jag haft en bild i huvudet att vara fulltäckt av ink och gillar att sticka ut. Att vara ”pirate for life!”. Halsen blev väldigt nice och fick mycket positiv respons, så då kändes huvudet som ett ganska naturligt steg. Jag hade turen att lära känna en otroligt duktig artist via hans bror som gjorde att vår connection blev sjukt bra och alla pusselbitar lades rätt, säger Jeppe Johansson till Hänt.

Jeppe blir tatuerad på huvudet.

Jeppe blir tatuerad på huvudet.

Hänt har fått exklusiva bilder av Jeppe Johanssons förändring.

Hänt har fått exklusiva bilder av Jeppe Johanssons förändring.

Vad för reaktioner har du fått av omvärlden än så länge?

– Instagram har exploderat! Det var över 20 000 views på några timmar och hundratals kommentarer! Reaktionerna är riktigt positiva och folk älskar konstverket.

Hur peppad är du på nya säsongen av Paradise Hotel 2017?

– Jag är sjukt peppad på nya Paradise för det kommer att bli den sjukaste säsongen hittills, alltså löjligt bra. Jeppe är tillbaka sjukare än någonsin! ”Ex on the beach” kan slänga sig i väggen!

Framöver kommer Jesper att synas i Sverige innan han beger sig till Grekland och därefter Kalifornien. Han storsatsar just nu på sin Youtube-kanal ”Westcoasthippies” tillsammans med vännen Marcus Lindestaf.
Paradise Hotel har premiär i höst på TV3.

Foto: IBL, Instagram, Privat

SENASTE NYTT!