Artikeln innehåller reklamlänkar

Skrällen – resultatet visar att hen vinner Idol 2018

Sebastian Walldén vinner Idol 2018 enligt undersökning

Idol 2018 har redan en vinnare – i alla fall om man ska kolla på den här undersökningen. Vad tror ni där hemma, vinner hen Idol 2018?

Ingen har missat att Idol 2018 är i full gång och att kampen om den ärofyllda titeln är tuffare än någonsin. Förra veckan drog fredagsfinalerna igång och Nadia Cameron, 23, var den första att lämna tävlingen. Precis som förra året är det en stark kvartett vid jury-bordet bestående av Kishti Tomita, 54, Alexander Kronlund, 46, Nikki Amini, 33, och Anders Bagge, 50. Nu är de bara tolv deltagare kvar som slåss om att bli den sista kvar på scenen, redan nu har tittarna fått sina favoriter och frågan på allas läppar är – vem blir Idol 2018?

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Så här lagom till den andra fredagsfinalen kan vi ha fått svaret på vem som faktiskt kommer stå som segrare när säsongen är över. Finalen är inte för än 7 december och det är inte för än då som vinnaren kommer stå inför ett fullsatt Globen och skrika ut sin lycka. Men företaget Rabble har gjort en undersökning som kan ha förutspått vem denna vinnare kommer vara.

Enligt deras undersökning är det 23-åriga Sebastian Walldén som kommer vinna Idol 2018. Undersökningen är noga genomförd och tittar bland annat på deltagarnas ålder och kön.

“Majoriteten av de som vunnit Idol tidigare är män och medelåldern har varit 23,2 år”, skriver Rabble på sin hemsida. 

Men det som är absolut avgörande för om personen kommer vinna Idol 2018 eller inte är hur det utförde sin audition. Vilket språk de sjöng på, om de hade instrument med sig och vilken typ av låt de sjöng.

“Nästan alla Idolvinnare har sjungit på engelska under första audition. Majoriteten av tidigare vinnare hade inte med sig ett instrument på sin audition”, skriver de på sajten.

Förra året visade Rabbles undersökning att Gabriel Cancela skulle ta hem första platsen, men det vet vi alla att Chris Kläfford gjorde istället. Det återstår att se om undersökningen kommer ha rätt i år eller inte. Vad tror ni hemma i tv-sofforna? Är Sebastian Walldén vinnare av idol 2018?

LÄS OCKSÅ: Test: Vem är du i Idol-juryn?

LÄS OCKSÅ: Idol-Bragis egna ord efter kärlekspiken från Gina i sändning

Foto:

SENASTE NYTT!