LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Skrällen: Lill-Snorre och Tyke Mörbult gör comeback i TV4

26 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Balders balle! Här gör Fredde Granberg och Marko "Markoolio" Lehtosalo comeback i TV4 i rollerna som Lill-Snorre och Tyke Mörbult från "Hem till Midgård".
Annons

För fjorton år sedan gjorde Lill-Snorre, Tyke Mörbult, Runar Tvålfager och Halvdan Glappkäft entré i tv-rutan i programmet “Hem till Midgård”. Serien sändes i två säsonger och gjorde supersuccé på TV4, men därefter har det varit tyst om tv-vikingarna. Tills nu.

I går gjorde Fredrik ”Fredde” Granberg, 46, och Marko ”Markoolio” Lethosalo42, nämligen comeback i tv-rutan iklädda rollerna som Lill-Snorre och Tyke. Tillsammans dök de upp som hallåor för att presentera att “Hem till Midgård” återigen ska börja visas, men bara som repriser.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I klippet undrar Tyke bland annat var han egentligen har hamnat och passar även på att ge Lill-Snorre en klassisk skallning.

“Har jag sagt att Midgård börjar repriseras på TV12 varje tisdag framöver med start ikväll”, skriver Markoolio till klippet.

Videon har gjort succé och bara på Markoolios instagram har klippet fått över 40 000 visningar och 4 000 gilla-markeringar sedan igår kväll. I kommentarsfältet hyllar fansen komikernas upptåg i hallåa-båset och hoppas nu också på att det ska bli en helt ny säsong av serien.

Annons

”Bästa serien. Jag och min son Kim älskade den. Puss”, skriver radioprofilen Anders Timell, 51.

”Bästa som hänt svensk tv på länge!”, skriver en annan följare.

”En ny säsong åt folket!”, kräver en tredje.

”Hem till midgård” sändes på TV4 2003 och förutom Markoolio och Fredde Granberg medverkade bland andra Johan Petersson, Stefan Roos och Sara Sommerfeld. 

Tv-serien går i repris 21.00 på tisdagar i TV12. 

Foto: TV4

Annons