TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Markoolio har tröttnat på sig själv: "Jag får ju skäll av frugan hela tiden"

22 aug, 2016 
https://image.hant.se/image-4983051?imageId=4983051&width=1320&height=689
Lotta Hofström
Markoolio jobbade fyra timmar per dag – blev utbränd och orkar inte med familjelivet längre.
Annons

– Det har skitit sig och jag glömmer ju bort grejer. Jag tror att jag är utbränd, berättar han i podcasten “Nemo möter en vän“.

För att få bukt med sitt dåliga mående har Marko sagt upp sig från jobbet på “Rix Morgonzoo” efter 3,5 år på radiokanalen. Han jobbade bara 4 timmar om dagen, men var helt slut på kvällen. Det gick ut över frun Jessica, 32, och barnen Moa, 5, Melker, 4, och Majken, 1.

– Jag får ju skäll av frugan hela tiden, mitt korttidsminne är sämst. Sedan märkte jag också att jag fick kortare ton mot ungarna, och blev irriterad mot Jessica, jag var tvungen att lägga mig tidigt på kvällarna, berättar Marko.

Marko “Markoolio” Lehtosalo är annars en rolig kille.

Han tror att stresskänsligheten är ärftlig och berättar att hispigheten även gjort att han också försummat andra sociala relationer.

– Så mycket har jag inte jobbat, men det blir ju så, jag har lätt att stressa upp mig. Jag tror att jag har fått det här från min morsa, hon är lika hispig som jag. Jag säger att jag ska höra av mig, så får jag en påminnelse och bara nej, så får jag ångest…

I höst ska Marko bara fokusera på familjen.

– Jag tänkte att jag skulle försöka komma ner i varv, men det är inte så lätt!

Markoolio med Jessica och barnen Moa, Melker och Majken.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons