LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Skrällen: Hannah och Amanda lämnar Perfect Day Media

11 maj, 2017 
Hänt
Systrarna Hannah Widell och Amanda Schulmans framgångssaga fortsätter. Nu lämnar de sitt älskade bolag för ett annat – med inriktning på livsstil, skönhet och hälsa…
Annons

Det går bra nu för mediedrottningarna Hannah Widell, 42, och Amanda Schulman, 36. Förutom att dominera catwalken under Stockholm Fashion Week med sitt eget klädmärke Daisy Grace, lansera sitt egna kosttillskott ”Hers” och allmänt vara stjärnor i medievärlden, ska de nu kavla upp armarna ännu en gång. Nu startar de nämligen ett livsstilsbolag med samma namn som sitt klädmärke – och lämnar Perfect Day Media.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vår vision är att Daisy Grace ska bli Nordens bästa plats för kvinnor och män att på ett inspirerande sätt, genom relevant content, hitta rätt produkter och behandlingar, säger Amanda i en kommentar till Resumé.

Enligt systrarna är detta ett riktigt ”drömprojekt” då det både innefattar en e-handel, två livsstilssalonger och ett digitalt content magasin.

– Det här är en naturlig utveckling för oss då vi idag skapat både unik content och reach i just den här målgruppen. Nu är det dags att fylla på med alla de produkter och livsstilstjänster vi och våra kunder saknar, avslutar Amanda.

Både videos, poddar och egendesignade produkter står alltså på systrarnas kommande agenda. Men för de som tror att detta helt är slutet för systrarna på Perfect Day Media, har fel. De kommer nämligen att sitta kvar i styrelsen. Hurra!

Av: Hanna Nilsson

Annons