LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Widell tar en paus efter bråket: "Är ledsen"

26 apr, 2017 
AvLotta Gray
Hannah Widell och Amanda Schulman i storbråk om hälsopiller där debatten är hätsk och fansen rabiata.
Annons

Det pågår en hätsk debatt på de sociala plattformarna. I ringside syns journalisterna Sanna Lundell, 38, och Jenny Strömstedt , 44, som verbalt brottas med systrarna Hannah Widell , 42, och Amanda Schulman, 36, som nyligen lanserat ett kosttillskott för kvinnor med namnet “Hers” för att minska trötthet och utmattning.

Preparatet är inte prövat, godkänt eller testat enligt Livsmedelsverket och nu fräser Sanna ifrån på sin blogg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Sanna Lundell gillar inte lanseringen av hälsopreparatet.

– Nej det är inte kvinnohat, avundsjuka eller missunnsamhet som ligger bakom kritiken mot er produkt. Livet är INTE svart/vitt. Jag gillar er podd. Jag gillar era kläder. Jag gillar många av era fantastiska och inspirerande idéer. Men jag ogillar att ni gör stora pengar på vin. Och nu på ett oseriöst alldeles för dyrt piller. För pengar tjänar ni. Stora pengar. Och det unnar jag er. Men inte när de tjänas in på tveksamma sätt. Och ni måste lära er att ta kritik, skriver Sanna Lundell.

Annons

Även Jenny Strömstedt ställer sig kritisk till lanseringen av pillren och ryter från sitt håll.

– Om någon enda stackars mamma på gränsen till nervsammanbrott känner sig tillfälligt stärkt av den sociala pillergemenskapen “Hers”, så låt tron leda vägen mot lindring. Det finns inget köptvång. Däremot är det förbjudet att skönmåla olika substansers faktiska effekt. Det är möjligen där det börjar köra ihop sig för Hannah och Amanda, skriver hon i sin krönika på Expressen.

“Tydligen är detta en superhet potatis”, kontrar Amanda, här med Hannah.

Och även på systrarnas Instagram rasar debatten där de lojalt stöttas av fansen. Tillslut resignerade Jenny och lämnade slagfältet i Amandas kommentarsfält.

“Ps alla. Jag checkar ut från detta fält nu och tackar för de kommentarer som var konstruktiva och villiga att debattera med bra ton”, skriver hon.

Annons

Dock känner sig Hannah så kränk av ifrågasättandet av lanseringen att hon pausar och nu försöker samla ihop spillrorna av sig själv och sin syster, och låter meddela på sin Instagram att hon nu rustar sig för viktigare, kommande saker.

“Debatten om Hers och kosttillskott är en sak. Säkert viktig på något sätt. Men alla meningar runt omkring om mig och min syster har varit helt jäkla stenhårt att ta. Så jag pausar en liten stund. Är ledsen för mig själv”, skriver hon bland annat.

Foto: IBL, Stella

Annons