LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Anithas tårar efter bröderna Schulmans hån: "Inte schysst"

12 apr, 2017 
Hänt
Anitha och Calle Schulmans skilsmässa har trots sin offentlighet varit lugn och stilla. Men plötsligt valde Calle och hans bror Alex Schulman att offentligt håna Anitha på social medier. Nu berättar Anitha sin version.
Annons

Anitha Schulman, 38, och Calle, 36, valde att gå skilda vägar i december 2016. I ett gemensamt uttalande skrev de:

Vi har gemensamt lugnt och stilla bestämt oss för att separera. Det sker helt utan dramatik. Vi är bästa vänner och kommer fortsätta umgås tillsammans med barnen. Det är tråkigt och sorgligt men vi är säkra på att det är det bästa alternativet“.

Både Calle och Anitha har gått vidare i deras kärleksliv och träffat nya partners, men under måndagen skapade Calle och hans bror Alex Schulman, 41, verbal dramatik på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bröderna valde att offentligt berätta vad de tyckte och tänkte om att Anitha valt att ha födelsedagskalas för deras dotter på en krog, som de påstår vara sponsrat, utan att bjuda kusinerna.

Flera offentliga personer valde att lägga upp skärmdumpen på Alex och Calles konversation på deras Instagram-konton, och tog Anithas sida.

Annons

Anitha har själv inte uttalat sig om de hårda orden – förrän nu. I podden “Lillelördag“, som hon har tillsammans med Ann Söderlund, 44, berättar Anitha att hon befann sig USA när exmaken och hans bror ventilerade sina åsikter, men att flera personer uppmärksammade henne på vad de skrev genom att skicka skärmdumpar på konversationen till henne.

– Det är skönt med geografiska avstånd, men det är ju krig hemma, höll jag på att säga.

– Det verkar vara något bråk om Pennys kalas?, undrar Ann Söderlund.

– Jag arrangerar Penny kalas på Rose, där Samir och Victor ska spela. Det fixar jag genom att jag känner dem. Rose betalar jag för och Calle ringer mig och frågar om jag vill ha spons på ballonger, så då säger jag ja till det, that’s it. Alex har fått en inbjudan som han inte öppnat.

Anitha fortsätter förklara sin besvikelse över hela situationen:

– Jag tycker bara att om man nu skiljer sig och väljer att göra det kan man göra vissa saker privat, och sen är det vissa personer som inte har lika lätt för det här, det privata. Det är den enda jag kommer säga om det här. Jag tycker inte att de är schysta.

Annons

Lite senare i podden avslöjar Anitha att hon drabbades av en panikångestattack på flyget hem från USA, men att hon inte orkar berätta om det mer än att hon trodde hon skulle dö. Ann fyller i och säger att när man går igenom en kris måste den få svalna av så den inte är konstant.

– Det som är så konstig med det här tillståndet är att all lycka som borde gå in och gå ner på djupet, det ligger bara och skvalpar på ytan. För där under är det lika nattsvart som det är in Östersjön. Små små solstrålar når ner till botten ibland men jag vill att det där grumliga vattnet ska bli ljust, det är det ända jag vill men det tar sån tid, säger Anitha och börjar gråta.

Men även om livet känns motigt och tungt just nu försöker Anitha se på framtiden med optimistiska ögon:

– Jag är helt övertygad om att kommer bli bra på två års sikt, men just nu är det inte bra.

Foto: IBL

Annons