LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Skrällen: Agneta Sjödin kan lämna TV4: "Får gå vidare"

07 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Agneta Sjödin har jobbat på TV4 i snart 30 år, men den senaste tiden har programledaren fått allt färre jobberbjudanden från kanalen. Nu öppnar profilen för att sluta. – Jag kanske får gå vidare, säger hon.
Annons

Agneta Sjödin, 49, har varit en av TV4:s största profiler sedan kanalen startade 1990. Hon har lett program som “Sikta mot stjärnorna”, “Let’s dance” och “Agnetas nyårskarameller” och syns just nu bland annat i “Fångarna på fortet”.

Men nu berättar Agneta Sjödin att hon inte längre får lika många programerbjudanden från kanalen.

– Det är ju inte lika mycket som det var en gång. Någonstans har jag ju valt att tacka nej till en del saker, för att få tid att skriva också, men ibland skulle jag tycka att det var kul att göra lite mer, säger hon i  podcasten ”Tankar med”.

Och det är inte otänkbart att Agneta Sjödin söker sig vidare till en annan tv-kanal för att få mer jobb. I podden säger programledaren nämligen att hon inte är säker på att hon alltid kommer att stanna kvar på TV4.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi får se vad som händer i framtiden. Jag kanske får gå vidare, den som lever får se. Det finns väl andra arbetsplatser också, hoppas jag. Jag kan ju fortfarande göra jobbet, säger hon.

Programledaren, som fyller 50 år i sommar, är dock inte orolig för att de sinande jobberbjudandena har med hennes stigande ålder att göra.

– Jag tycker inte att jag börjar bli för gammal. Jag fyller femtio, men jag håller mig stark och fräsch för min ålder. Jag tar hand om mig, äter bra och tränar. Jag känner ingen ångest kring att fylla 50, säger hon.

Foto: IBL

Annons