LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Skarsgård om Alex och Sigges hån: "Det är vuxenmobbning"

13 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
I sin podcast har Alex Schulman och Sigge Eklund flera gånger skämtat om och hånat Gustaf Skarsgård, bland annat för sitt sommarprat. Nu svarar skådespelaren på påhoppen – och kallar det för mobbning.
Annons

Det började redan för några år sedan, när medieprofilerna Alex Schulman, 41, och Sigge Eklund, 42, i sin podcast hånade skådespelaren Gustaf Skarsgård, 36. Bland annat skämtade duon då vilt om skådespelarens sommarprat och hans användning av scenkonsten spoken word. I ett avsnitt av “Alex och Sigges podd” från 2012 härmar Sigge sommarpratet och kallar det “hemskt”, samtidigt som Alex skrattar och kallar Gustaf Skarsgård för “kokobello”. Även i ett avsnitt 2013 tar duon upp Gustaf Skarsgårds spoken word och säger att han “saknar talang”.

I podcasten “Nemo möter en vän” med Nemo Hedén, 29, svarar nu Gustaf Skarsgård på de hårda påhoppen.

– Jag vet inte om de bryr sig så mycket ifall jag blir ledsen, ärligt talat. Jag lyssnade första gången de drev om mig, men sen dess är det kompisar som säger “nu snackar de skit om dig igen”. Jag blir så arg och ledsen varje gång. Jag tänker “Nu sitter de där jävla tyckarna i sin jävla tyckarpodd och säger saker om mig, som de inte på något sätt känner”, säger han i podcasten.

Annons

Gustaf Skarsgård berättar att han försöker att inte ta åt sig av det som sägs, men anser samtidigt att det som podcastprofilerna håller på med är mobbning.

– Jag blir så arg, kränkt, stolt, ledsen och lite mordisk. Jag försöker att skita i dem, men jag märker att jag bli sned varje gång de är på mig och vuxenmobbas igen. Nu kommer de säkert att prata om det här också, att jag pratat om dem. Kan inte de bara låta mig vara, så kan jag låta dem vara? Så kan vi vara snälla mot varandra, säger han i podden.

Gustaf Skarsgård svarar på påhoppen.

Nemo Hedén frågar också Gustaf Skarsgård vad han skulle vilja säga till Alex Schulman och Sigge Eklund, ifall han någon gång träffar dem.

Annons

– Jag såg dem en gång för några år sedan på någon restaurang och började skaka, jag satt och skakade och tänkte “ska jag gå fram och säga någonting?”. Jag har spelat upp en massa olika scenarion i mitt eget huvud på hur jag skulle reagera, men jag gick aldrig fram. Det här är inte en konflikt som jag har valt, utan det är de som har valt den, säger han.

Gustaf Skarsgård fortsätter senare i podcasten:

– Alex och Sigge vill ju mig ont. Jag vet inte varför, men de önskar mig ont. De försöker vara mina fiender, men jag tänker inte låta dem, säger han.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons