LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Det ska Alex och Amanda Schulmans barn heta

10 feb, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Alex Schulman har nu avslöjat vad hans och hustrun Amanda Schulmans väntade barn ska få för namn. Avslöjandet görs i dagens avsnitt av "Alex och Sigges podcast".
Annons

Alex Schulman, 40, och hustrun Amanda Schulman, 36, väntar sitt tredje barn tillsammans och det avslöjades tidigt att det var en liten pojke som låg i Amandas mage. Inom en snar framtid kommer de att välkomna den nya familjemedlemmen och deras döttrar  Charlie, 7, och Frances, 4, kommer att få en lillebror.

– Det är en kille. För mig är det otroligt, jag har ju två tjejer sedan innan, sa han i sin podcast ”Alex och Sigge”.

I dagens avsnitt av ”Alex och Sigges podcast” avslöjar Alex ännu en detalj och denna gång vad de valt att döpa sin son till. Det avslöjas genom en historia som Alex berättar från en kaosartad morgon hemma hos familjen Schulman. Han berättar att hans dotter Charlie inte låg bredvid honom på morgonen när han vaknade och att detta gjorde att han började leta efter henne. Alex berättar intensivt om hur han sprang runt i de olika rummen för att se vart dottern var och då, mitt i historien, avslöjar han namnet.

– Då går jag ned för trapporna och går in i det som ska bli Louies rum. Barnet som ligger i magen, säger han i podden.

Sonen som Alex och Amanda väntar kommer alltså att få namnet Louie.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons