LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stjärnans stora problem: ”Haft dem sen jag var 13”

06 aug, 2017 
Skådisen Sofia Vergara har ett bokstavligen stort problem med brösten – de är nämligen gigantiska. Hon avslöjar nu att de gör så att hon inte ens kan göra en armhävning.
Annons

Skådespelaren Sofia Vergara, 45, är framför allt känd för sin roll som Gloria i den amerikanska tv-serien “Modern Family”. Hon har ett vardagsproblem – eller ja, snarare ett problem alla dagar på dygnet. Nämligen storleken på hennes bröst. De är gigantiska.

– Jag kan knappt göra en armhävning. jag önskar att jag kunde vara lite mer atletisk, men när du är född med dessa gigantiska bröst…, säger Sofia i en intervju med Women’s Health.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men hon har levt med problemet länge. Redan i unga tonåren blev brösten stora, och när hon väntade sitt första barn, sonen Manolo, redan vid 19 års ålder blev de bara större.

– Jag har haft dem sedan jag var 13, och de blev större när jag var gravid och fick barn, berättar hon.

Men det här med att Sofias tuttar gör det omöjligt för henne att göra en armhävning tycker hon snarare är ros än ris. Hon avslöjar att hon ser träningen med sin PT som ett riktigt straff.

Annons

– Det är tyvärr som tortyr för mig. Jag är på dålig humör två timmar innan, jag är på dåligt humör när jag gör det och jag är på dåligt humör efteråt för att jag måste boka nästa pass.

På omslaget av Women’s Helth Magazine poserar Sofia naken, och är glad över att det är nya tider nu som innebär att det är inte bara unga kvinnor som får pryda omslag.

Foto: IBL

Annons