Biancas bröst kan inte sluta växa – "Fattar ingenting"

Vad är det som händer med Bianca Ingrossos bröst? På bloggen berättar hon om att de har växt en hel storlek bara den senaste veckan. Bianca har ingen aning om vad det är som händer men pojkvännen Philippe Cohen klagar inte.

Medieprofilen Bianca Ingrosso, 22, är känd för sin öppenhet på sina sociala kanaler. Händer det någonting i Biancas liv delar hon med sig av det till sina följare. Det gäller allt ifrån hennes välmående till hennes sexliv. Och nu har hon stött på ett lite annorlunda hinder i livet som hon berättar om på bloggen – hennes bröst sluta inte växa.

“Jag vaknade med värk i brösten imorse. Senaste veckan har de vuxit med 1 hel storlek och de börjar typ bli för stora nu haha, fattar ingenting.”, skriver hon på bloggen.

Vad som ligger bakom bröstens plötsliga tillväxt har hon ingen aning om, hon tydliggör att det inte handlar om någon bulle i ugnen, men berättar att pojkvännen Phillipe Cohen, 23, är nöjd.

“Kan kanske ha och göra med att jag precis haft mens men såhär mycket brukar de inte växa… (och nej jag är inte gravid). Phillipe klagar då inte haha.”

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen.

Just nu verkar de växande brösten endast vara till besvär då hon berättar att de gör konstant ont, kliar och ömmar. Och förutom att de har växt ut Biancas hand så är de konstant styva.

“Förut kunde jag ta hela handen runt brösten men nu är de helt omöjligt + att de är konstant styva och sådär för hårt styva så det gör ont om ens tröjan nuddar”

I kommentarsfältet kan man läsa om att de kanske är Biancas byte av preventivmedel som är den bakomliggande orsaken.

Vi hoppas i alla fall att Bianca snart kommer underfund med vad som pågår med hennes bröst.

Läs också: Bianca Ingrosso om sjukdomen: ”Kommer aldrig bli helt frisk”

Läs också: Bianca Ingrossos sorg: ”Jag tappade sexlusten helt”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!