Skådespelarens plötsliga död – Carolina Gynning berättar om sorgen

Carolina Gynning och Ruben Östlund

Nyligen möttes vi av beskedet att skådespelaren Charlbi Dean hade avlidit.
Den unga talangen medverkade i Ruben Östlunds osläppta film Triangle of sadness.
Nu sörjer Carolina Gynning skådespelaren – som också hade en roll i filmen.
Carolina Gynning om flytten till Spanien: "Fantastiskt"
0:24

Efter reklamen: Carolina Gynning om flytten till Spanien: "Fantastiskt"

(0:24)

Slå på ljud

Den sydafrikanska skådespelaren Charlbi Dean dog på ett sjukhus i New York på grund av en ”plötslig sjukdom”, bara 32 år gammal.

Skådespelaren var känd för sina roller i Spud-filmerna och dramaserien Black lightning. Hon hade även den kvinnliga huvudrollen i svenska Ruben Östlunds, 48, ännu osläppta film Triangle of sadness, som vann Guldpalmen i Cannes tidigare i år.

Ruben Östlund sörjer den unga talangen

Efter Charlbis bortgång tog nära och kära till Instagram för att sörja den unga talangen. En av dem var regissören Ruben Östlund. I ett inlägg på Instagram delar han med sig av sorgen som han upplever efter det tragiska beskedet.

"Charlbis plötsliga bortgång är en chock och en tragedi. Det är en ära att ha fått lära känna och arbeta med henne", skriver han.

Han fortsätter att berätta om sorgen och hyllar hennes omsorg och lyhördhet som kunde lyfta hennes kollegor och filmteamet.

”Tanken på att hon inte kommer finnas vid vår sida framöver gör mig väldigt ledsen. I denna svåra tid går mina tankar till hennes nära och kära, hennes familj och hennes fästman Luke”.

Carolina Gynning bryter tystnaden om sorgen


Men det är inte bara Ruben som sörjer. I filmen Triangle of Sadness hade Carolina Gynning, 43, också en liten roll och även hon lärde känna den unga talangen under inspelningarna av filmen. I en intervju med TT bryter Gynning tystnaden om sorgen.

– Jag är chockad och fruktansvärt ledsen. Hon var världens och finaste tjej och bara 32 år gammal, jag har inte ord, säger Carolina Gynning till TT.

FOTO: TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN