Följarna i chock efter Carolina Gynnings nakenbild med dottern

CAROLINA GYNNING

Carolina Gynning är inte den som är blyg när det kommer till att vara naken. Nu har hon publicerat en ny nakenbild med dottern Vilda – något som väcker starka reaktioner.
Carolina Gynning om flytten till Spanien: "Fantastiskt"
0:24

Efter reklamen: Carolina Gynning om flytten till Spanien: "Fantastiskt"

(0:24)

Slå på ljud

Carolina Gynning, 43, är en av Sveriges mest folkkära profiler och under årens lopp har hon synts till i alla möjliga olika sammanhang. Nyligen syntes hon till i den senaste säsongen av Solsidan och år 2007 ledde hon Idol tillsammans med vännen Carina Berg, 44.

Carolina Gynning och Carina Berg är än idag mycket goda vänner och tillsammans driver de podden Gynning & Berg – hittar sig själva.

Carolina och Carina har mycket gemensamt. Inte minst att de båda har tre barn var och mellan deras yngsta döttrar skiljer det bara några månader i ålder. I mars 2021 fick Carina dottern Juno och i juni 2021 kom Carolinas dotter Vilda till världen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Skarpa kritiken mot Carolinas nakenbild

Men Vilda är inte den enda som Carolina Gynning är mamma till. Hon har även döttrarna Alicia, 10, och Adele, 8, har hon tillsammans med Alexander Lydecker.

Carolina Gynning är väldigt aktiv på sociala medier och delar gärna med sig av sitt privatliv. Ibland blir det även så pass privat att hon delar med sig av avklädda bilder. För ungefär ett år sedan publicerade hon en bild som väckte starka reaktioner.

Även om många älskade den frigörande bilden så var det även vissa som var skeptiska och undrade vad syftet med bilden egentligen var.

Nya bilden med Vilda väcker reaktioner

Nu har Carolina valt att dela med sig av en ny nakenbild, en bild som hon enligt sig själv hittade i sin telefon och kände att det var läge att lägga upp.

”Hittade värsta gosiga bilden på mig och Vilda i min Ibiza säng i telefonen”, skriver hon till bilden.

Men det är inte alla som verkar tycka om bilden lika mycket som Carolina. Nu får vissa följare en riktig chock.

”Alla är nakna... Alla killar kollar... Jag är ledsen, men det jag precis såg fick mig att blunda. Ditt privatliv borde bara vara ditt... Om du vill publicera naken konst på dig kan du göra det men du borde vänta på att ditt barn ska säga ok... Men hon måste bli lite äldre först, för att förstå vad, när och hur... Allt gott.”, skriver en person.

”Lite väl naket”, skriver en annan.

”Skräll att du vill visa upp dig naken! Undrar just hur ditt barn ser på detta om några år???? Pinsamt”, skriver en tredje.

FOTO: Christina Kronér/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN