Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Skådepelaren Kim Porter, 47, död – mystiskt sjuk efter resa

16 nov, 2018 
Lina Arvidsson
Diddy ex-flickvän Kim Porter död.
Skådespelaren och modellen Kim Porter har avlidit i sitt hem i Los Angeles. Hon sörjs av bland annat ex-pojkvännen Sean "Diddy" Combs som hon har tre barn tillsammans med.
Annons

I torsdags morse tillkallades ambulans till skådespelaren och modellen Kim Porters hem i Los Angeles. Sjukvårdarna förklarade henne död på platsen. Kim Porter blev 47 år.

På onsdagkvällen ska Kim har känt sig dålig och gick och la sig tidigt för att sova, skriver TMZ. På torsdagsmorgonen kunde hennes familjemedlemmar inte få kontakt med henne larmade ambulans. När ambulansen anlände till Kim Porters hem i Los Angeles var hon död.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt en källa till TMZ ska Kim Porter ha lidit av influensa eller möjligen lunginflammation under flera veckor. Dödsorsaken är ännu inte fastställt men enligt nödsamtalet rörde det sig om en person som drabbats av hjärtstillestånd.

Kim Porter hade under många år ett förhållande med rapstjärnan Sean ”Diddy” Combs. De började dejta 1994 och hade ett av och på-förhållande till de slutgiltigt bröt upp 2007. Under sitt förhållande fick de tre barn:  Christian, 20. och tvillingarna Jessie James, 11, och D’Lila Star, 11. Kim Porter hade sedan tidigare sonen Quincy, 27.

Annons

Diddys pressansvariga, Cindi Berger, vädjar om att låta familjen sörja i fred.

Kim Porter har varit med i flera tv-produktioner, bland annat i Wicked, wicked games och Single ladies. Hon var också med i filmerna The System Within och The Brothers. Hon har också medverkat i Diddys musikvideo I Want to work for Diddy.

Efter dödsfallet la Diddy upp en Instagram-bild med orden “Läkande sker inte över en natt. Det tar tid. Ge inte upp och tappa inte hoppet. Ta varje dag ett steg i taget“.

I kommentarsfältet strömmar kondoleanserna till rapstjärnan in.

Jag ber för er“, “Fred och kärlek till din förlorade, till din familj och dina vackra små änglar“, lyder några av kommentarerna.

Enligt TMZ ska myndigheter nu utreda en resa till ett afrikanskt land som Kim Porter gjorde nyligen, för att se om hon kan ha smittats av någon sjukdom där.

 

FOTO: Ibl

Annons