TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter kritiken – Tom Cruise får sparken från Jack Reacher

15 nov, 2018 
AvLotta Gray
Tom Cruise får sparken som Jack Reacher
Tom Cruise har gjort två filmer som Jack Reacher. Nu får han sparken efter fansens skarpa kritik.
Annons

Skådespelaren Tom Cruise, 56, är ju som bekant en av världens mest eftersökta skådisar. Med filmer som Mission Impossible, Top Gun, Vanilla Sky och Eyes Wide Shut står han på toppen av sin karriär.

Men nu har det blivit smolk i bägaren. Fans har klagat på att Tom inte kan spela actionhjälten Jack Reacher – trots att han gestaltat honom i två filmer.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Orsaken är att de inte upplever att han är trovärdig. Han är för kort helt enkelt.

– Tom, trots all sin talang, har inte fysiken, säger Lee Child, författare till Reacher-böckerna.

Lee Child hävdar förvisso att han trots allt varit tacksam för deras samarbete, men nu är det slut.

– Jag har verkligen uppskattat att jobba med Cruise, säger författaren Lee till BBC Radio Manchester men i slutändan har läsarna rätt. Reachers storlek är verkligen betydelsefull och en stor del i vem han är.

Tom Cruise stoppas på grund av sin längd

Tom Cruise är 170 centimeter lång och har svårt att leva upp till karaktärens 195 centimeter, något som fansen alltså rasat över. Nu blir det inga fler filmer med skådisen i huvudrollen. Istället måste Lee hitta en annan, längre skådis och göra en tv-serie av böckerna istället.

Annons

Och Tom Cruise må kanske skördat enorma framgångar på vita duken, men som pappa har han samtidigt kammat noll. Nu pekar det allt mer på att han faktiskt inte träffat sin dotter Suri, 12, på över fyra år. Det är sajten Hollywood Gossis uppgiftslämnare som bekräftat uppgiften.

Han skilde sig från Katie Holmes 2012, men uppbrottet lär gå till historien som en av de mest offentliga någonsin. Samtidigt har dottern försummats av skådespelaren.

– Suri har slutat sakna honom.

FOTO: IBL

Annons