Artikeln innehåller reklamlänkar

Katie Holmes häpnar över Suris förvandling – som Tom Cruise

Suri Cruise förvandling

Det var flera år sedan som Tom Cruise hade kontakt med sin dotter Suri, och nog är det därför mamma Katie Holmes nu är i chock över dotterns förvandling. Hon ska se ut och vara precis som Tom.

Katie Holmes, 39, är i chock över dottern Suri Cruise, 12, förvandling – och anledningen till det är ingen mindre än att hon liknar sin pappa Tom Cruise, 56. Hon är som en liten mini-kopia av Tom Cruise, och inte bara till utseendet. Enligt den amerikanska sajten In Touch Weekly har en källa berättat att Katie Holmes är förvånad över hur det har kunnat gå till.

– Suri börjar likna sin pappa på fler sätt än ett, och det har fått Katie i chock. Det är inte bara ansiktsdragen som är lika, hennes personlighet börjar bli mer och mer lik Toms varje dag, hävdar källan.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Suri är väldigt petig med sin kost, vad hon äter och hur mycket hon äter, och hon har redan börjat träna. Hon är väldigt ”bossig” och det är viktigt för henne att visa att hon har rätt, fortsätter källan och menar på att det här är typiska drag som går att hitta hos Tom.

Det är ingen hemlighet att Tom Cruise de senaste åren knappt har haft kontakt med sin dotter Suri. Anledningen ska inte vara att Katie inte tillåter att Tom och Suri ha kontakt, det ska istället vara Tom som inte har något intresse i att vara en del av Suris liv.

Katie och Tom gifte sig i Italien i november 2006, men redan månader innan det, den 18 april, välkomnade de sin dotter Suri till världen. Ända sedan skilsmässan 2012 har kontakten mellan far och dotter varit snäv, vilket är en stor anledning till att Katie nu förvånas över Suris likheter med Tom.

– Tom är Suris pappa, och hon vill att de ska ha en relation, säger källan som menar att Katie har försökt få Tom att återuppta kontakten med sin dotter.

Efter skilsmässan har Katie Holmes nu hittat kärleken på nytt. Nyligen fångades hon på bild när hon filmade The secret, bärandes en stor diamatring på sitt vänstra finger. Hon har kopplats ihop med kollegan Jamie Foxx sedan augusti 2013 men om han är friaren ska vi låta vara osagt. Om ringen är en förlovningsring är inga uppgifter som är bekräftade.

Se Suri Cruise idag:

Suri Cruise idag, 2018.

Suri Cruise idag, 2018.

Suri Cruise idag, 2018.

Suri Cruise och Katie Holmes idag, 2018.

LÄS OCKSÅ: Katie Holmes revansch efter skilsmässan från Tom Cruise

LÄS OCKSÅ: Katie Holmes hemliga avtal med Tom Cruise – för dottern Suris skull

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN