Artikeln innehåller reklamlänkar

Katie Holmes hemliga avtal med Tom Cruise – för dottern Suris skull

Katie Holmes hemliga avtal med Tom Cruise – för dottern Suris skull

Trots att Tom Cruise och Katie Holmes varit skilda sedan sex år är hon fortfarande hårt kontrollerad av Scientologkykan. Nu verkar det vara ett kontrakt som har satt munkavle på Katie.

Katie Holmes, 39, och Tom Cruise, 56, skilde sig 2012 men uppbrottet lär gå till historien som en av de mest offentliga någonsin.

Tom Cruise anklagas för att inte träffa sin dotter Suri, 12, förutom med långa mellanrum. Senast lär det ha varit 2013 som de sågs.

Nu kommer nya uppgifter om att Katie fortfarande är hårt kontrollerad av Scientologsamfundet där Tom Cruise är väldigt aktiv och enligt källor kan hon ha skrivit under ett papper på att inte prata något dåligt om kyrkan, enligt experten Tony Ortega.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

 

– Hon har förmodligen skrivit under på något för att få hela vårdnaden om Suri, hon ville ut ur äktenskapet och ville uppfostra dottern själv, säger en källa till US Weekly

Tom Cruise har rätt att träffa sin dotter tio dagar i månaden, men har valt att inte göra det då hon inte är medlem i Scientologkyrkan.

Under äktenskapet mellan skådespelarna Tom och Katie Holmes ska han ha varit tydlig med att han var den största stjärnan av dem. Han ska ha tyckt att Katie egentligen bara var en söt trofé vid hans sida, vilket resulterade i att Katie ofta kände sig nedvärderad och intetsägande.

Han ville bland annat inte att hon skulle delta i PR-jobben kring hans filmer och Tom Cruise ville behålla sin status i äktenskapet, enligt sajten Nicki Swift.

Nöjesnyheterna alla snackar om just nu–se dem här:

LÄS OCKSÅ: Tom Cruise förlorar dottern Suri efter Katie Holmes beslut

LÄS OCKSÅ:Katie Holmes visar upp sin hemliga pojkvän – efter fyra år

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN