Artikeln innehåller reklamlänkar

Tom Cruise förlorar dottern Suri efter Katie Holmes beslut

Tom Cruise förlorar Suri

Efter fem års kamp att få tillbaka kontakten med sin pappa har 12-åriga Suri Cruise gett upp hoppet på pappa Tom Cruise.

Skådespelaren Tom Cruise, 56, har inte träffat sin dotter Suri Cruise, 12, på fem år. Efter skilsmässan från Suris mamma Katie Holmes, 39, har Suri levt hos sin mamma och knappt sett röken av sin pappa.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Orsaken till varför de inte haft någon kontakt efter skilsmässan är enligt flera uppgifter på grund av Tom Cruises scientologitro. Att skilja sig är avskyvärt enligt scientologerna, och att ha kontakt efter ett sådant svek anses inte okej.

Suri har under åren försökt återfå kontakten med sin pappa på olika sätt. Enligt Hollywood life har hon bland annat skrivit hjärtskärande brev och lämnat röstmeddelanden på hans telefon där hon vädjar om att han ska besöka henne. Men nyligen kom nya uppgifter om att Suri tröttnat på att inte ha sin pappa i sitt liv. Och nu verkar det som att Tom Cruise förlorar sin dotter för alltid.

Ett år efter skilsmässan från Tom hittade Katie Holmes kärleken på nytt i skådepelaren Jamie Foxx, 50. En relation som hölls hemlig i fyra år innan de öppet visade upp sin kärlek. Enligt nöjessajten Radar online har paret nu planer på att flytta ifrån sitt hem i Los Angeles för att starta om på nytt i Atlanta. En flytt från ena sidan landet till den andra – och Suri flyttar med.

Enligt Radar online har Jamie Foxx och Suri fått en fin relation under åren. Sedan tidigare har han döttrarna Anelise, 9, och Corinne, 23.

– Han känner det som att hon är hans egna dotter, säger en källa till Radar online.

Källan menar att Suri och Jamies dotter Anelise också kommer bra överens och att Suri tagit an sig rollen som Anelises storasyster.

Flytten till Atlanta kan komma att ske ganska snart. Enligt källan har Katie Holmes och Jamie Foxx redan varit och tittat på tre underbara och lyxiga villor i området Buckhead.

– Katie och Jamie älskade Atlanta båda två. De tror att det är en bra plats att för deras döttrar att växa upp och slippa rampljuset i LA, säger källan.

LÄS OCKSÅ: Suris, 12, hemliga brev till Tom Cruise – nu ska de träffas

LÄS OCKSÅ: 25 år yngre stjärnan pekas ut som Tom Cruise nya kärlek

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN