TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

25 år yngre stjärnan pekas ut som Tom Cruise nya kärlek

09 jul, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
The Crown-stjärnan Vanessa Kirby, 31, pekas ut som Tom Cruises, 56, nya kärlek. Nu talar hon ut om ryktet, och förstår ingenting.
Annons

För sex år sedan skilde sig Tom Cruise, 56, och Katie Holmes, 39, under uppmärksammade former. Sedan dess bor deras dotter Suri, 12, tillsammans med sin mamma och enligt uppgifter ska hon inte ha träffat sin pappa på över fyra år.

Han däremot sägs ha hittat kärleken igen. Sedan skilsmässan har det gått små rykten om att han bland annat fallit handlöst för den svenska Hollywoodstjärnan Rebecca Ferguson, men det har aldrig bekräftats.

Nu däremot sägs Tom Cruise ha fallit för en annan skådespelerska – nämligen Vanessa Kirby, 31.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon är känd för sin roll i The Crown, och Vanessa spelade mot Tom Cruise i Mission Impossible: Fallout. Det är efter deras kärleksfulla insatser mot varandra i den rollen som ryktet startat. Den lilla detaljen att Vanessa Kirby har pojkvän har inte stoppat spekulationerna om en romans med Tom Cruise.

– Det mest förvirrande är att folk jag inte trodde skulle tro på det, trodde på det. Så de skickade sms till min pojkvän och undrade hur han mådde. Jag tror inte att de tror på något de läser nu, för det kan man inte. Ingenting är på riktigt. Att jag skulle gifta mig med honom? Inte bara ett hångel, utan att vi skulle gifta oss, säger Vanessa Kirby till Marie Claire.

Här är bilderna som övertygade världen om en romans mellan Vanessa och Tom Cruise:

FOTO: Ibl

Annons