LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Scarlett Johansson rasande efter dramat med Tom Cruise: "Otroligt förnedrande"

29 jun, 2018 
Lina Arvidsson
Tom Cruises ska ha arrangerat auditions för att hitta en ny fru. Nu avslöjar en tidigare medlem att en av dessa kvinnor ska ha varit Scarlett Johanson. Nu rasar Scarlett mot uppgifterna.
Annons

Tom Cruise, 55, är en av Scientologikyrkans mest berömda medlemmar. Nu ryktas det återigen i Hollywood att Tom Cruise ska ha hållit auditions för att hitta en ny fru efter skilsmässan från Nicole Kidman.

En av kvinnorna som ska ha gått på en sådan audition är filmstjärnan Scarlett Johansson, 33, skriver TMZ.

Det är Brendan Tighe som tidigare jobbat för scientologernas säkerhetsteam som hävdar att Scarlett Johansson ska ha deltagit i en uttagning till att få dejta Tom Cruise. I en live-intervju på tv-kanalen NBC berättar han om hur dessa ska ha gått till.

Scarlett Johansson själv tillbakavisar uppgifterna kraftigt. Hon är rasande över att ha blivit ihopkopplad med någon sådan aktivitet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är otroligt förnedrande. Någon antyder att jag helt skulle sakna integritet och förmåga att välja mina egna relationer. Då måste jag säga ifrån, historien är påhittad, säger Scarlett Johansson till Hollywood reporter.

Annons

Brendan Tighe menar att det skulle ha skurit sig mellan Scarlett Johansson och Tom Cruise. Efter sin audition ska Scarlett Johansson varit tvungen att distansera sig från en annan medlem i scientologerna som hon varit nära vän med, Erika Christensen.

Tom Cruise var tidigare gift med skådespelerskan Katie Holmes som han har dottern Suri, 12, med. Cruise ska ha träffat Holmes genom en av dessa omtalade auditions.

Katie Holmes har idag ensam vårdnad om Suri. Tom Cruise har enligt uppgift ingen kontakt alls med sin dotter och har inte träffat henne på fyra år. Orsaken till deras obefintliga relation ska vara Toms medlemskap i Scientologi-kyrkan.

FOTO: Ibl

Annons