Katie Holmes visar upp sin hemliga pojkvän – efter fyra år

Katie Holmes visar upp sin hemliga pojkvän – efter fyra år

Efter fyra år av kurragömma har Katie Holmes tröttnat på att hålla kärleken till Jamie Foxx hemlig. Nu är stjärnan redo att visa sin nya relation, efter skilsmässan från Tom Cruise, för hela världen.

Ska Katie Holmes38,och Jamie Foxx, 49, äntligen att visa upp sin kärlek för alla? Ja, det verkar minst sagt så. Paret har dejtat i hemlighet under fyra hela år, sen oktober 2013, men har aldrig bekräftat att de är tillsammans. Stjärnorna flera gånger setts smyga runt hand i hand och har också varit på flera kärleksresor ihop. På nyårsafton flög paret till Miami i privatjet och när Katie fyllde år bjöd Jamie henne på en resa till Cabo San Lucas i Mexiko.

Samtidigt har de gjort allt för att dölja sin relation och har tagit till massor av olika knep för att inte fångas på bild ihop.

– För att ingen ska lyckas få fotobevis på att de är ett par, har Katie och Jamie alltid färdats i bilar med mörkt tonade fönsterrutor och tagit bakvägen ut från olika tillställningar, säger en uppgiftslämnare till Us Weekly.

LÄS OCKSÅ: Tom Cruise nya kärlek – den svenska världsstjärnan

Enligt tidningen har Katie länge varit extremt orolig för att vad folk ska tycka om deras romans, vilket bland annat beror på att Jamie är kompis med hennes exmake, Tom Cruise, 54. Katie och Tom var gifta i sex år, mellan 2006-2012, och har dottern Suri, 10, tillsammans.

Men nu verkar skådespelerskan äntligen vara beredd att visa hela världen vad hon egentligen känner för sin nya pojkvän, skriver tidningen Hollywood life. 

– Katie är trött på att leka kurragömma. Hon och Jamie börjar äntligen känna sig trygga i sitt förhållande och är stolta över sin kärlek. De har dejtat i hemlighet i flera år och fram till nyligen har de hållit sin passion bakom stängda dörrar. Men nu börjar de sakta visa sin kärlek för alla, säger en uppgiftslämnare.

LÄS OCKSÅ: Efter dödsfallet – Cruise vill träffa dottern Suri igen

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN