Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kim Kardashian bryter tystnaden – om Khloés flytt tillbaka till familjen

21 jun, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Khloé Kardashian har flyttat tillbaka till Los Angeles med pojkvännen Tristan Thompson för att vara närmre familjen, till Kim Kardashians lycka.
Khloé Kardashian är tillbaka i Los Angeles och ingen är gladare än storasyster Kim!
Annons

Som Hänt rapporterade häromdagen är Khloé Kardashian, 33, tillbaka i Los Angeles. Anledningen är att hennes pojkvän Tristan Thompson har ledigt från basketsäsongen, som är över för nu. Den lilla familjen med dottern True har alltså flyttat från Cleveland, i nord-östa USA, till Familjen Kardashian-stjärnans hemstad. Men de kommer inte att fortsätta bo ihop. Istället blir de särbor.

Nu berättar Khloés storasyster Kim Kardashian, 37, om hur det känns att ha systern nära familjen igen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det känns bra att ha Khloé tillbaka igen, säger Kim till tv-programmet Access Hollywood och förklarar att hela Kardashian/Jenner-klanen har sett fram emot att träffa lilla True.

– Jag är så glad. De kom tillbaka på söndagen och jag stoppade in barnen i bilen och åkte för att de skulle få träffa sin kusin True. Det var en kärleksfest, säger Kim.

Annons

True föddes den 12 april i år i Cleveland, och har inte träffat sina sju kusiner förrän nu. Två av dem är jämnåriga, Chicago, fem månader, som är Kims dotter, och Kylie Jenners dotter Stormi, fyra månader.

– Stormi och Chicago har så många bilder ihop, och vi smsar ofta bilderna till Khloé på dem sittandes i soffan tillsammans med texten: “Var är du True? Vi väntar på dig!”. Nu kan hon vara med i gänget, det kommer att bli så kul, säger Kim.

I tisdags rapporterade In Touch att Tristan Thompson inte hade flyttat med Khloé tillbaka till Los Angeles. Istället skulle han ha stannat i Cleveland med vad som uppgavs vara hans älskarinna, Lani Blair. Och inte nog med det, Lani skulle också ha flyttat ihop med Tristan! Det ryktet verkar dock inte vara sant då Tristan Thompson, senast igår, fångades på bild ihop med Khloé Kardashian i Los Angeles. Paret sågs besöka McDonalds ihop och såg glada ut.

Enligt en källa till People har paret det bra nu efter den uppmärksammade otrohetsskandalen i april.

– Khloé och Tristan verkar vara i ett bra stadie sedan skandalen, säger uppgiftslämnaren.

FOTO: IBL

Annons