Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter otrohetsdramat: Khloé och Tristan flyttar isär

18 jun, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Khloé Kardashian och Tristan Thompson flyttar isär efter otrohetsdramat tidigare i våras.
Basketsäsongen är över och basketspelaren Tristan Thompson och Khloé Kardashian är på väg tillbaka till Los Angeles. Men där kommer de inte fortsätta att bo ihop – ständiga bråk efter Tristans otrohetsskandal sätter nämligen käppar i hjulen för paret.
Annons

I april i år briserade en bomb i Hollywood, höggravida Khloé Kardashian, 33, blev bedragen av sin pojkvän, basketspelaren Tristan Thompson, 27. Tristan hade fångats på både bilder och film när han flera gånger var intim med andra tjejer. Men Khloé själv lade locket på och vägrade kommentera otrohetsskandalen, och bara dagar senare blev hon och Tristan föräldrar till dottern True Thompson.

Sedan dess har paret hållit en fasad utåt och fortsatt bo ihop i Cleveland, USA, där Tristan Thompson spelar för basketlaget Cleveland Cavaliers. Men nu är basketsäsongen över och den lilla familjen är på väg tillbaka till Los Angeles. Däremot kommer de inte fortsätta att bo ihop enligt tidningen Life & Style. Anledningen stavas b-r-å-k. Paret har problem att hålla sams efter otrohetsskandalen, och det kan man ju förstå.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– De har bråkat nonstop. De kan inte avsluta en konversation utan att det slutar med ett stort bråk, säger en källa till tidningen.

Khloé Kardashian kan helt enkelt inte glömma Tristans svek.

– Hon kan inte sluta vara arg på Tristan. Att de inte bor ihop är ett klart tecken på att det inte är bra mellan dem.

Senast i maj kom nya videoklipp på Tristan Thomson som visar honom stryka en annan kurvig kvinna över ryggen och rumpan på en konsert. Filmen ska vara inspelad i maj, det vill säga efter att hans första otrohet avslöjades!

Nu spekuleras det i om den nya filmen kan ha haft inverkan på Khloé Kardashians beslut om att inte fortsätta bo ihop med Tristan Thompson.

Se filmen på Tristans senaste otrohet här:

FOTO: IBL

Annons