Artikeln innehåller reklamlänkar

Chocken: Khloé Kardashian försvarar Tristan efter otrohetsskandalen

Khloé Kardashian är övertygad om att mer info kommer om pojkvännen Tristan Thompsons otrohet.

I april släpptes bomben – att basketstjärnan Tristan Thompson varit notoriskt otrogen mot då höggravida flickvännen Khloé Kardashian. Nu chockas Khloés fans av ett nytt uttalande där hon försvarar sin pojkvän!

Bara dagar innan Khloé Kardashian, 33, födde dottern True Thompson i april kom nyheten att Trues pappa, Khloés pojkvän Tristan Thompson, 27, varit notoriskt otrogen. Flera bevis fanns mot basketstjärnan i form av bilder och videor med flera olika tjejer.

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Khloé lade locket på och låtsades som ingenting på sociala medier. Men nu har Familjen Kardashian-stjärnan äntligen uttalat sig om otroheten, på ett minst sagt oväntat sätt. Hon tar nämligen Tristan Thompson i försvar!

“Folk lägger för mycket tid på att hitta andra personer att skylla på, för mycket energi på att vara något de inte är. Nu för tiden är folk för mycket fokuserade på andras liv istället på sina egna”, skriver Khloé Kardashian på Twitter, vilket inte kan tolkas på något annat sätt än att hon vill att folk ska respektera hennes beslut att fortsätta vara tillsammans med Tristan Thompson.

Hon fortsätter i en ny tweet:

“De älskar att ge en råd men lever inte upp till råden de ger själva. De flesta som ger råd är inte villiga att ge någonting av sig själva. Fokusera på er egen värld. Jag är säker på att det finns sprickor där som behöver er uppmärksamhet. Vi alla har dem”, skriver hon öppenhjärtigt och förklarar att hennes liv är långt ifrån perfekt.

Hon ger också nättrollen något att fundera på.

“Elände älskar sällskap… Folk tål inte att se andra frodas och vara lyckliga. Nuförtiden gläds folk för andras misslyckande än för deras framgång. Tyvärr.”

Självklart har Khloé Kardashians uttalande orsakat reaktioner hos fansen som nu undrar över hennes beslut att ta tillbaka Tristan Thompson.

“Är det här anledningen till att du tog tillbaka Tristan? “Elände älskar sällskap?”. Du är bättre än så… Förstör inte din dotters liv genom att försöka bilda familj med honom… Han har svikit dig stort.” skriver en besviken följare.

Även Khloé Kardashians storasyster Kim Kardashian, 37, hoppas på att Khloé snart ska göra slut med Tristan Thompson. Enligt sajten Hollywood Life räknar Kim ner tills förhållandet är slut.

– Hon vet att det inte kommer att fungera mellan dem, och att det bara är fråga om tid innan Khloé kommer till hennes sinnes fulla bruk, säger en källa när Kardashian-stjärnorna till sajten.

Khloé Kardashian med pojkvännen Tristan Thompson under Khloés graviditet.

Tristan Thompson spelar basket på proffsnivå för Cleveland Cavaliers.

Paret fick dottern True den 12 april 2018.

Khloé med storasystern Kim Kardashian.

Khloé med lillasystrarna Kylie och Kendall Jenner samt storasystern Kourtney Kardashian.

Hetast på Hänt TV: VIKTOR FRISK avslöjar sanningen om relationen till sin DANSPARTNER LINN

LÄS OCKSÅ: Khloé Kardashian planer på skönhetsoperationer – efter graviditeten: ”Vill få tillbaka min kopp”

LÄS OCKSÅ: Khloé Kardashian visar upp mammakroppen – efter träningskritiken

FOTO: IBL, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN