Artikeln innehåller reklamlänkar

Khloé Kardashian visar upp mammakroppen – efter träningskritiken

Khloé Kardashian visar upp sin kropp efter graviditeten med dottern True.

Khloé Kardashian har fått mycket kritik för att hon tränar hårt bara veckor efter förlossningen. Nu svarar hon – genom att visa upp sin kropp.

Den 12 april föddes True Thompson, dotter till realitystjärnan Khloé Kardashian, 33, och basketspelaren Tristan Thompson, 27. De första bilderna på Khloé som var ute och gick med dottern i barnvagn gick inte hem hos den nyblivna mamman som menade att hennes rumpa och höfter såg alldeles för stora ut. Hon började omedelbart att träna, något fansen har kritiserat henne starkt för. De menar att hon hetsar andra mammor och att hon skapar ett kroppsideal som inte är hälsosamt. Nu svarar Khloé på kritiken.

– Jag är irriterad för jag har läst på Twitter att folk tycker jag fokuserar för mycket på min kropp. Men sanningen är att jag har tränat 5-6 dagar i veckan före jag blev gravid och jag älskar det, så jag vill börja med det igen och hitta tillbaka, säger hon på sin Snapchat.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Hon berättar att det har varit svårt och att kroppen inte är densamma efter graviditeten.

– Början av träningen suger och du pressar din kropp och är trött och försöker hitta tillbaka. Det är mycket svårare än vad man tror. Jag har tränat i elva dagar och det känns bra, men jag är trött och kroppen värker.

Många har också anklagat henne för att inte vilja fokusera på sin nyfödda dotter. De menar att Khloé borde tillbringa all tid med lilla True och inte slösa den på träning. Även detta har realitystjärnan svar på.

– Jag tar mig tid mellan amningen och jag vill ha tid att träna för det är det som är normalt för mig. Bara för att jag har en bebis så måste jag inte sluta med det jag älskar, och jag älskar att träna, säger Khloé.

Hon passar också på att visa upp sin kropp, drygt fem veckor efter förlossningen. Precis som när de första bilderna togs säger hon att hon inte är nöjd med sin rumpa och sina lår än, men hon känner sig ändå stark.

– Det känns bra. Mina muskler finns här under, jag ska bara få fram dem, säger Khloé Kardashian.

Se Khloés kropp efter graviditeten:

Khloé Kardashian är nybliven mamma till lilla True Thomson.

Khloé Kardashian visar upp kroppen efter graviditeten.

Khloé Kardashian ska nu träna bort sin rumpa och sina lår.

HETAST PÅ HÄNT TV: JOHNNY EDLIND: Så blev jag känd på INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: Oväntade påhoppet mot Khloé Kardashian efter första videon på dottern True: ”Dumbom”

LÄS OCKSÅ: Här är Khloé Kardashians första bild på dottern True

FOTO: Snapchat, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN