ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Fredrik Ohlsson, 92, inlagd på sjukhus – berättar om hälsotillståndet

14 jun, 2023 
Siw Malmkvist och Fredrik Ohlsson
Siw Malmkvists kärlek och livskamrat Fredrik Ohlsson har legat inlagd.
Nu berättar skådespelaren själv om tiden han tillbringat på sjukhus.
– Nätterna på alla dessa sjukhus så ångestfyllda måste bearbetas, säger Fredrik till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Siw Malmkvists starka ord om bröderna Gustaf och Viktor NorénBrand logo
Siw Malmkvists starka ord om bröderna Gustaf och Viktor Norén

I över 50 års tid har Fredrik Ohlsson, 92, och Siw Malmkvist, 86, varit ett par. De träffades 1971 på en fest, något som Siw tidigare har berättat om.

– Jag hade ingen aning vem han var. Men när jag såg honom så tänkte jag att där står pappan till Tommy och Annika i filmerna om Pippi Långstrump. Han som inte kan kasta pil, sa Siw i en intervju med Expressen härom året.

Siw och Fredrik lever idag i en lägenhet i centrala Stockholm och snart väntar en härlig sommar för paret. Årets varmaste månader tänker Fredrik passa på att njuta extra mycket av, det berättar han nu för Hänt samtidigt som han avslöjar sin okända sjukdomskamp.

Fredrik Ohlssons okända kamp – nätterna på sjukhuset: ”Måste bearbetas”

Det visar sig att Fredrik haft en tuff vår som bestått av flertal läkarbesök.

Annons

– Summan av kardemumman är att jag tänker att jag skall ta det lugnt och njuta av att jag faktiskt lever efter rigorösa undersökningar och vistelser på Stockholms samtliga sjukhus, säger Fredrik till Hänt.

Hur kommer det sig att det blivit så många sjukhusbesök?

– Komplicerat, men nu är jag superlycklig över att få vara hemma! Nätterna på alla dessa sjukhus så ångestfyllda måste bearbetas.

Siw Malmkvist om panikångestattackerna – egna orden

– Det var i samband med att jag gjorde Pippi Långstrump på Folkan. Jag hade vid ett tillfälle hela munnen full av hasselnötter och skrattade och satte nötterna i halsen. Jag fick panik och glömde att jag hade en näsa att andas genom. Efter det kom panikångesten smygande. Då jag skulle flyga tyckte jag att det var förskräckligt, sa Siw till Expressen.

På senare år har Siw däremot lärt sig bemästra ångesten när den väl kommer och kan därmed stoppa en attack innan det slår till.

FOTO: TT

Annons