Artikeln innehåller reklamlänkar

Sista minuten-tips! Det ger vi på redaktionen bort i julklapp

Sista minuten-tips! Det ger vi på redaktionen bort i julklapp

Har du hunnit inhandla alla julklappar än? Inte? Kanske kan vi på Hänt-redaktionen inspirera dig genom att avslöja vad vi själva ger bort i jul!

Angelica Jaako Billenman, onlineredaktör:

”Min son kommer att få Pippi Långstrump-huset. Hemma hos oss är det nämligen bara Pippi, Pippi och Pippi som gäller. Men hon är en bra förebild, jag älskar också Pippi Långstrump!”

Klicka här för att komma till Pippi-huset (länk till Adtraction)

Lina Arvidsson, reporter:

”Jag ger mina barn Sagan om den underbara familjen kanin och monstret i skogen. Det är en fantastisk bok, väldigt spännande och lagom läskig. Lika kul för barnen som för de vuxna.”

Klicka här för att komma till boken (länk till Apprl), och av samma författare finns även Sagan om den underbara familjen kanin och Djupsjöns hemlighet (länk till Apprl)

 

 

Malin Ljung, sajtansvarig:

”Jag ska ge bort en pizzasten som funkar i både ugn och grill till min sambo i julklapp, så får jag ännu godare pizzor 2019. Min bajsälskande och nyfikna 4-åring ska bland annat få en bajsodlare (obs det är luktfritt)”.

Klicka här för att komma till pizzastenen (länk till Apprl)och klicka här för att komma till bajsodlaren

 

Agnethe Alm, reporter:

”En musikalisk äggkokare! Det är pappas favorit i köket när han kokar ägg! Hans gamla har gått sönder, därför får han en ny. Kul med olika melodier för varje löskokt, mellankokt och hårdkokt. Nu när jag och mina syskon inte bor hemma längre tänkte vi också att det vore kul att ge en personlig present med foton på oss. Varje år skaffar de en ny vägghängd kalender – 2019 blir det med bilder på familjen. Förhoppningsvis blir de glada.”

Klicka här för att komma till kalendern, och klicka här för att komma till den musikaliska äggkokaren

 

 

Hannah-Fina Rohrmüller, reporter:

”En vit skjorta från Filippa K och ett doftljus från L:A bruket i doft av koriander är några av de grejer jag köpt i julklapp i år!”

Klicka här för att komma till skjortan (länk till Apprl), och klicka här för att komma till ljuset (länk till Apprl)

 

Stina Dahlgren, reporter:

”Jag vill ge bort sheet masks. Gärna sånna med massa c-vitamin i så mina vänner får GLOW.”

Klicka här för att komma till den gröna sheet masken (länk till Apprl), klicka här för att komma till den rosa sheet masken (länk till Apprl), klicka här för att komma till den blåa sheet masken (länk till Apprl)och klicka här för att komma till den gula sheet masken (länk till Apprl)

 

Saga Pettersson, onlineredaktör:

”I julklapp kommer jag att ge bort en handkräm från Byredo (förlåt mamma, jag vet att du vet att den är till dig). Min bästis kommer att få ett bästishalsband att dela med mig. Jag får sånna mysiga 90-tals vibbar av det, men jag är också lite små-besatt av min bästis och vill gärna påminnas om henne varje dag.”

Klicka här för att komma till halsbandet (länk till Apprl), och klicka här för att komma till handkrämen (länk till Apprl)

 

Sarah Mansouri, reporter: 

”Jag har ju egentligen en personlig kris med julklapparna i år för jag har noll fantasi. Men till *pip* ska jag ge en weekend till Malmö, med hotell och restaurang och sånt.”

Klicka här för att hitta supererbjudanden på hotell i Malmö (länk till Awin.com)

 

LÄS MER: Personliga och fina smycken att ge bort i julklapp

LÄS MER: 20 julklappar under 100-lappen

FRÅN FÖRSTASIDAN