Sissela Kyles attack mot TV4 – efter upplevelsen i Efter fem

Sissela Kyles attack mot TV4 efter upplevelsen i Efter fem.
När skådespelaren Sissela Kyle kom till TV4:s Efter fem gav hon ett par sanningens ord till programledaren Tilde de Paula Eby om vad som skett bakom kulissen innan sändning.
– Nej, det var ingen vidare får jag säga, sa Sissela i programmet.
Annons

Skådespelaren Sissela Kyle, 62, är ett välkänt ansikte för svenska folket och har sedan 80-talet figurerat i en mängd roller på teaterscenen och på film, radio och tv. Just nu är hon aktuell med sin nya föreställning Etta på listan, som hon kommer turnera med i Sverige under våren.

Annons

Under onsdagen gästade Sissela TV4:s Efter fem för att prata om showen och sina tankar kring den.

– Min ambition med den här showen var väldigt mycket att den skulle vara som en lägereld nästan, att man skulle ha mysigt tillsammans. Att det skulle vara som att man får lyssna på att jag berättar roliga saker och att man får skratta, men också kanske tänka lite, sa Sissela Kyle i programmet.

Annons

Under intervjun med programledaren Tilde de Paula Eby, 46, berättade Sissela Kyle öppenhjärtigt om föreställningen och att hon haft det tufft att hantera sitt åldrande. Som ett sista segment radade hon även upp en lista på vad hon har för sig när hon är ledig, vilket innefattade bland annat att äta god mat – och då tog Sissela tillfället i akt att ge en känga till TV4 för den fika hon blivit erbjuden bakom kulisserna inför intervjun.

Sisselas stora missnöje

För Tilde de Paula förklarade Sissela Kyle att hon varit hungrig under intervjun, varpå Tilde råder henne att ta lite fika bakom kulisserna efteråt. Men då ger Sissela Kyle ett sanningens ord om hur hon upplevt fikan som Efter fem erbjöd.

– Du kan ta lite, vi har lite fika där ute, sa Tilde de Paula i programmet, varpå Sissela svarade:

Annons

– Jo, men tack lite riskakor. Tack så jättemycket. Jag har ätit fyra stycken, jag mår illa. Alltså ursäkta, men jag hade faktiskt väntat mig mackor.

Skådespelaren förklarar att hon blivit informerad om att hon kunde fika under tiden hon väntade inför intervjun, men att hon blivit besviken av utbudet när hon väl var på plats.

– Jag var sådär bara; ”Mmm… ja, nu ska jag ta brie-macka” och så får jag riskakor att sitta och knuspra på… Nä, det var ingen vidare får jag säga, sa Sissela och fortsatte:

– Annars var det väldigt trevligt att vara här, men det där fikabordet… Det där kunde de ha sagt, ”ät innan du kommer hit, för här får du ingenting”.

Tilde de Paula brast ut i skratt av Sissela Kyles ord och bad genast om ursäkt för att hennes gäst haft en dålig upplevelse.

Annons

– Vilken dålig reklam för att komma att gästa Efter fem. Men vet du vad! När vi går ut härifrån ska du får dig ett litet glas champagne, för det stod allra sist där (på Sissela Kyles lista reds. anm). Det kan jag lova dig.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…