LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Simon Skölds starka känslor – efter händelsen med Camilla Läckberg

14 jul, 2023 
Frida Eklöf
Johanna Talamo
Camilla Läckberg och Simon Sköld
Camilla Läckbergs sommarprat i Sommar i P1 sändes den 2 juli.
Nu berättar maken Simon Sköld om de starka känslorna kring hennes sommarprat och det stöd hon fått från honom och följarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Camilla Läckberg öppnar upp sig om sin viktökning: ”Präglar min egna självbild”Brand logo
Camilla Läckberg öppnar upp sig om sin viktökning: ”Präglar min egna självbild”

Under dessa tio år har det hänt mycket i parets liv, de har gift sig, fått dottern Polly och lever idag familjeliv tillsammans med Camillas barn Charlie, Meja och Wille som hon har från tidigare förhållanden.

Simon Skölds starka känslor – efter Camilla Läckbergs ord

Både Camilla och Simon syns flitigt i media, både på röda mattan men även i flera andra sammanhang. Så sent som i våras kunde vi se Simon i TV4:s Sveriges Mästerkock VIP, där han tog sig hela vägen till finalen men snubblade på målsnöret och fick se sig besegrad av vännen Carin da Silva.

Och i början av juli hade Camilla äran att sända sitt andra sommarprat i Sommar i P1. Ett sommarprat som till stor del handlade om de viktiga ämnena kroppsångest och hur kommentarer från andra kan såra och påverka en person.

Camillas sommarprat har blivit en riktig snackis och på hennes sociala medier öser kommentarerna in från följare som känner igen sig i det Camilla berättar. Men att öppna upp om dessa ämnen är inte alltid det lättaste, och någon som varit ett stort stöd för Camilla är maken Simon.

Annons

När Hänt pratar med Simon berättar han öppenhjärtat om Camillas sommarprat. Han hade nämligen inte lyssnat på sommarpratet innan det sändes i Sommar i P1 då han ville höra det i sin helhet när det släpptes.

– Hon var otroligt modig, det är så många som har dessa känslor men man är inte ensam och det är viktigt att visa, säger Simon till Hänt.

Vidare berättar Simon att det är många som kommer fram till Camilla efter att sommarpratet har släppts och tackar henne för att hon vågar prata om det.

– Det betyder mycket för många och jag vet att det betyder mycket för Camilla, säger Simon.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT, TV4 PLAY

Annons