Simon Skölds starka känslor – efter händelsen med Camilla Läckberg

Camilla Läckberg och Simon Sköld

Camilla Läckbergs sommarprat i Sommar i P1 sändes den 2 juli.
Nu berättar maken Simon Sköld om de starka känslorna kring hennes sommarprat och det stöd hon fått från honom och följarna.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Camilla Läckberg öppnar upp sig om sin viktökning: ”Präglar min egna självbild”
0:53

Efter reklamen: Camilla Läckberg öppnar upp sig om sin viktökning: ”Präglar min egna självbild”

(0:53)

Slå på ljud

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 48, och den tidigare MMA-fightern Simon Sköld, 36, träffades för första gången på ett event där Camilla firade tio år som författare.

Under dessa tio år har det hänt mycket i parets liv, de har gift sig, fått dottern Polly och lever idag familjeliv tillsammans med Camillas barn Charlie, Meja och Wille som hon har från tidigare förhållanden.

Simon Skölds starka känslor – efter Camilla Läckbergs ord

Både Camilla och Simon syns flitigt i media, både på röda mattan men även i flera andra sammanhang. Så sent som i våras kunde vi se Simon i TV4:s Sveriges Mästerkock VIP, där han tog sig hela vägen till finalen men snubblade på målsnöret och fick se sig besegrad av vännen Carin da Silva.

Och i början av juli hade Camilla äran att sända sitt andra sommarprat i Sommar i P1. Ett sommarprat som till stor del handlade om de viktiga ämnena kroppsångest och hur kommentarer från andra kan såra och påverka en person.

Camillas sommarprat har blivit en riktig snackis och på hennes sociala medier öser kommentarerna in från följare som känner igen sig i det Camilla berättar. Men att öppna upp om dessa ämnen är inte alltid det lättaste, och någon som varit ett stort stöd för Camilla är maken Simon.

När Hänt pratar med Simon berättar han öppenhjärtat om Camillas sommarprat. Han hade nämligen inte lyssnat på sommarpratet innan det sändes i Sommar i P1 då han ville höra det i sin helhet när det släpptes.

– Hon var otroligt modig, det är så många som har dessa känslor men man är inte ensam och det är viktigt att visa, säger Simon till Hänt.

Vidare berättar Simon att det är många som kommer fram till Camilla efter att sommarpratet har släppts och tackar henne för att hon vågar prata om det.

– Det betyder mycket för många och jag vet att det betyder mycket för Camilla, säger Simon.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT, TV4 PLAY

FRÅN FÖRSTASIDAN