ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Simon Sköld bekräftar lyckan med Camilla Läckberg – nu berättar han

18 jun, 2023 
Frida Eklöf
Simon Sköld och Camilla Läckberg
Camilla Läckberg och maken Simon Sköld har varit ett par sedan 2014.
I år firar de sockerbröllop då de varit gifta i sex år.
Nu avslöjar de planerna för bröllopsdagen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssagaBrand logo
Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssaga

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 48, och MMA-fightern Simon Sköld, 36, träffades för första gången på ett event där Camilla firade tio år som författare. På eventet fick Camilla och Simon upp ögonen för varandra, vilket blev startskottet för turturduvornas kärlekshistoria.

Och sedan dess har de synts flitigt i media, både på röda mattan men även separat. Så sent som i våras kunde vi se Simon i TV4:s Sveriges mästerkock VIP, där han tog sig hela vägen till finalen men snubblade på målsnöret och fick se sig besegrad av vännen Carin da Silva.

Simon Skölds lycka med Camilla Läckberg: ”Barnfria”

Camilla och Simon har varit ett par sedan 2014 och under 2016 välkomnade de dottern Polly till världen. Och året därpå beslutade de sig för att gifta sig i New York.

Inför deras femte bröllopsdag förra året hade de planer på att åka till Las Vegas för att förnya sina bröllopslöften. Men den resan fick dessvärre ställas in då både Camilla och Simon helt enkelt hade för mycket jobb att stå i.

Annons

För fem år sen i juni gifte vi oss i New York. Och planen var att förnya löftena i Las Vegas i år. Men vi har båda haft så sjukt mycket med jobb, så vi fick bara inte till den resan i år. Så vi skjuter på det o småfirar lite genom att Simon hänger med hit när jag går kurs., skrev Camilla förra året på Instagram.

Men ytterligare ett år har gått och i lördags firade de äkta makarna sockerbröllop, då det var sex år sedan som dem sa ”ja” till varandra. Något som Simon uppmärksammade på sina sociala medier.

”Det känns som att tiden bara sprungit iväg och vet inte hur vi hunnit med allt vi gjort på bara 6 år”, skriver Simon i ett meddelande till Hänt.

Hur firade då Camilla och Simon sin bröllopsdag? Eftersom planerna på att förnya sina löften i Las Vegas har lagts på is så fick de fira den stora dagen på annat sätt.

”Vi tar det lugnt och lagar god mat och är barnfria”, skriver Simon till Hänt.

Vi hoppas att Camilla och Simon hade en härlig bröllopsdag!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons